Print this page

Μπαίνουν οι βάσεις στο τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ!

12 Oct 2017 Written by

Συνάντηση με το τμήμα σκάουτινγκ είχε ο Νίκος Παπαδόπουλος και συζήτησαν χρήσιμα θέματα συνεργασίας.

Ο ΟΦΗ οργανώνεται στο ζήτημα αυτό με γρήγορους ρυθμούς και φαίνεται να μπαίνουν οι βάσεις της συνεργασίας, που θα φέρει αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 "συνάντηση με το τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, είχε την Πέμπτη (12/10) ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος.

Η συνάντηση έγινε μετά την πρωινή προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και κράτησε αρκετή ώρα.

Στη συνάντηση αυτή τέθηκε το πλαίσιο της συνεργασίας, του προπονητικού επιτελείου του ΟΦΗ με το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας και έγινε μακρά συζήτηση, για θέματα που αφορούν τον τρόπο που πρέπει να κινηθεί ο ΟΦΗ, στο ευαίσθητο ζήτημα αυτό.

Η επιλογή παικτών για τις υποδομές, αλλά και για την πρώτη ομάδα, οι συνεργάτες που θα υπάρχουν σε όλα τα μέρη της Κρήτης, αλλά και στην υπόλοιπη ομάδα, ο τρόπος λειτουργίας της Κ19 του ΟΦΗ, αλλά και των τμημάτων υποδομής, ήταν μερικά από τα θέματα συζήτησης.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ Κώστας Γιαπιτζόγλου, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και μέλος του τμήματος σκάουτινγκ Παύλος Αδάμος, ο τεχνικός διευθυντής της Κ19 του ΟΦΗ και μέλος του τμήματος σκάουτινγκ Πέτρος Μαρινάκης και ο Γενικός Αρχηγός της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστας Ζερβάκης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, έδωσε χρήσιμα στοιχεία και κατευθύνσεις στα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ, για τον τρόπο που η συνεργασία των δυο πλευρών, μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Να σημειωθεί ότι η συνεργασία του τμήματος σκάουτινγκ με το τεχνικό επιτελείο και ειδικότερα με το Νίκο Παπαδόπουλο, που είναι η «κορυφή της πυραμίδας» θα είναι πλέον καθημερινή".

Η φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 είναι από τη συνάντηση του Νίκου Παπαδόπουλου με το τμήμα σκάουτινγκ.

*Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης (12/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του. Την προπόνηση ακολούθησαν όλοι παίκτες.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή (13/10) το απόγευμα (4μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το Σάββατο (14/10, 7μμ) ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιο.

Read 3271 times Last modified on Sunday, 15 October 2017 00:45
Rate this item
(0 votes)

Latest from george