karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

"Βροχή" τα συλλυπητήρια για τον 52χρονο προπονητή

20 Aug 2017 Written by

Ο θάνατος του 52χρονου προπονητή, Χρήστου Γκιουζέλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών νικημένος από τον καρκίνο, έχει συγκλονίσει τον αθλητικό κόσμο του Ηρακλείου και της Κρήτης, όπου την τελευταία 20ετία εργάστηκε ο Σερραίος τεχνικός.
Τα συλλυπητήρια αθλητικών αρχών και συλλόγων του Ηρακλείου, αλλά και της ιδιαίτερης πατρίδας του, των Σερρών είναι βροχή, δείγμα της θλίψης που επικρατεί για τον χαμό του.
Σύλλογοι στους οποίους εργάστηκε και όχι μόνο, ο Χρήστος Γκιουζέλης, σπεύδουν να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους, ακόμα και μετά την κηδεία η οποία έγινε το περασμένο Σάββατο, στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.
Στην ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, αναφέρει: “Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους, στην οικογένεια του προπονητή μπάσκετ Χρήστου Γκιουζέλη για τον άδικο χαμό του. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, παρέστη στην κηδεία και κατέθεσε αντί στεφάνου, ένα συμβολικό ποσό, σε ίδρυμα της πόλης.
«Ο Χρήστος υπηρέτησε με πάθος τον αθλητισμό στην πόλη μας. Υπηρέτησε το μπάσκετ, αλλά και το άθλημα που ο ίδιος δημιούργησε το T-ball.
Πάντα το ενδιαφέρον του ήταν μεγάλο για τα μικρά παιδιά.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε» αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.
H Aθλεση με τη σειρά της τονίζει “Ηταν εντυπωσιακά ακούραστος, ευρηματικός, αεικίνητος, σαρωτικός, ανήσυχος συνάδελφος. Θα θυμόμαστε αδιάλειπτα τον άνθρωπο της αγωνίας και του ελέγχου των πάντων για το καλό του κλάδου της φυσικής αγωγής. Τον άνθρωπο, που ενώ καταγόταν από τη βόρεια Ελλάδα και συνήθιζε να αποκαλεί τον εαυτό του “οικονομικό μετανάστη”, κατέκτησε το Ηράκλειο με την εκρηκτική του προσωπικότητα. Το σωματείο ΑΘΛ.Ε.Σ.Η εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στην αθλήτρια μας Νατάσα”.
Η ΕΚΑΣΚ στην ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνει: “Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, εκφράζοντας τα συναισθήματα ολόκληρης της μεγάλης οικογένειας του κρητικού μπάσκετ, αποχαιρετά με βαθιά οδύνη τον Χρήστο Γκιουζέλη, που βρίσκεται από χθες στη γειτονιά των αγγέλων. Ο εκλιπών υπηρέτησε με πραγματική αγάπη το άθλημα σαν παίχτης, σαν προπονητής και σαν παράγοντας. Βοήθησε και στήριξε τα παιδιά της Κρήτης έχοντας πάντα στο μυαλό του ότι επίκεντρο του αθλήματος θα πρέπει να είναι τα νέα παιδιά ώστε να αθλούνται με αγάπη και χαμόγελο. Θα τον θυμόμαστε πάντα με συγκίνηση, σαν ένα πραγματικό στρατιώτη του μπάσκετ. Η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. εκφράζει στην οικογένειά του τα θερμά της συλλυπητήρια και θα καταθέσει δωρεά αντί στεφάνου στη μνήμη του”.

Η Ένωση Γυμναστών Ηρακλείου (ΕΠΦΑΝΗ) αναφέρει: “Με αφορμή την είδηση του θανάτου του συναδέλφου μας, Χρήστου Γκιουζέλη, συνεδρίαε εκτάκτως το Δ.Σ. του Συλλόγου Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Ν. Ηρακλείου και αποφάσισε τα παρακάτω:
1. Κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας θα ανοιχτεί κατάσταση
ονομάτων, όπου όποιος συνάδελφος επιθυμεί θα μπορεί να εγγραφεί και να
διαθέσει ότι χρηματικό ποσό επιθυμεί. Τα χρήματα θα διατεθούν στην οικογένεια του Χρήστου. Γνωρίζοντας ότι πολλοί συνάδελφοι δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν λόγω των ημερών, τους ενημερώνουμε ότι θα ανοιχτεί νέα κατάσταση στο 40ήμερο μνημόσυνο, όπου γίνει, και εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν ό,τι χρηματικό ποσό επιθυμούν.
2. Να παραστεί το ΔΣ στη κηδεία.
3. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στους οικείους.
4. Αντί στεφάνου να δοθεί στην οικογένεια το ποσό των 200 ευρώ”.

2.

Η ομάδα μπάσκετ Ικαροι Σερρών στην οποία ο Χρήστος Γκιουζέλης αγωνίστηκε τονίζει «Η διοίκηση των Ικάρων εκφράζει την θλίψη της και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Χρήστου Γκιουζέλη, ενός ανθρώπου που τίμησε τον Ελληνικό αθλητισμό και το Σερραϊκό μπάσκετ, φορώντας μεταξύ άλλων συλλόγων τα “κυανοκίτρινα” χρώματα, της αγαπημένης μας ομάδας».
Στο ίδιο κλίμα και η ανακοίνωση της ΑΕ Σερρών στην οποία επίσης ο εκλιπών αγωνίστηκε: «Tο Διοικητικό Συμβούλιο και όλοι οι αθλητές της Α.Ε. Σερρών εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Χρήστου Γκιουζέλη για τον άδικο και πρόωρο χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Ο Χρήστος υπήρξε αθλητής της Α.Ε. Σερρών και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου της ομάδας μας στην Α’ Εθνική κατηγορία το 1985. Καλό παράδεισο, ΧΡΗΣΤΟ»

Στην συλλυπητήρια ανακοίνωση του, ο Ηρόδοτος τονίζει : «Η οικογένεια του ΑΟΝΑ Ηρόδοτος εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Γκιουζελη. Καλό ταξίδι, Χρήστο… Ας είναι ελαφρύ το χώμα».

Στην συλλυπητήρια ανακοίνωση του, ο Εργοτέλης, επισημαίνει: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαιού προπονητή της ομάδας μας, Χρήστου Γκιουζέλη, για τον χαμό του Χρήστου. Καλό ταξίδι, φίλε, να ’ναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εφυγε ο προπονητής που δημιούργησε το T-ball στην Κρήτη

Read 1388 times Last modified on Sunday, 20 August 2017 17:38
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi