karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

"Το Ηράκλειο να στηρίξει το πόλο του ΟΦΗ στην Α1!"

22 Jul 2017 Written by

Αισιόδοξος, ότι ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει μια καλή πορεία στην Α1 πόλο, δήλωσε ο αρχηγός του ΟΦΗ Γιώργος Σπαγουλάκης σε συνέντευξη του στον Αthletic Radio 104.2,  και κάλεσε τον κόσμο του ΟΦΗ να στηρίξει την προσπάθεια. O Γιώργος Σπαγουλάκης μίλησε για την ιστορική άνοδο του ΟΦΗ, την νέα χρονιά στην Α1, τον Μάκη Βολτυράκη, τον πατέρα του Μιχάλη αλλά και τον Γιάννη Δανδάλη.

Αναλυτικά όσα είπε o Γιώργος Σπαγουλάκης:

Για την νίκη – ανόδου στον Γέρακα στο 3ο ματς:

«To πιστέψαμε. Το κυνηγήσαμε και το πετύχαμε. Ήρθε η δικαίωση των κόπων μας. Καταφέραμε και σπάσαμε την έδρα του Νηρέα. Ήταν ένα δύσκολο ματς αλλά η άμυνά μας ήταν εκπληκτική και η εστία μας στο ξεκίνημα απόρθητη. Προηγηθήκαμε με 5-0 και μετά όλα ήρθαν όπως τα θέλαμε. Μπήκαμε αποφασισμένοι για μια μεγάλη «μάχη» Έναν πόλεμο».

Για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο Κολυμβητήριο:

«Ήταν ένα υπέροχο Σ/Κ. Είχαμε δίπλα μας λίγο κόσμο στον Γέρακα κυρίως συγγενείς. Μας βοήθησαν όμως ενώ το πάθος που βγάλαμε ήταν απίστευτο. Ξέραμε οτι μπορούσαμε. Το Κολυμβητήριο ήταν γεμάτο. Αλλά εμείς ήμασταν αποφασισμένοι. Μετά το πανηγυρίσαμε. Ήταν όλα… μαγικά».

Για τα όσα ακολούθησαν του ματς:

«Το διασκεδάσαμε μέχρι αργά. Το γλεντήσαμε όπως έπρεπε. Ξενυχτήσαμε. Γι΄αυτο ίσως και την επόμενη μέρα δεν ήμασταν τόσο καλοί στον Τελικό με τον Απόλλωνα. Σημασία έχει όμως η άνοδος και δεν πειράζει που χάσαμε το πρωτάθλημα. Και το γλέντι συνεχίζεται στο Ηράκλειο…»

Για την σειρά με τον Νηρέα και τα πλέϊ οφ:

«Το πρώτο ματς το χάσαμε καθαρά εμείς. Μας πείσμωσε ο τρόπος που το χάσαμε στα πέναλτι Ήμασταν άτυχοι. Στο 2ο ματς καταλάβαμε οτι ο Νηρέας είναι στα μέτρα μας. Και αποκτήσαμε σιγουριά οτι θα τα καταφέρουμε. Προετοιμαστήκαμε καλά. Ο Απόλλων ήταν η καλύτερη ομάδα και με ένα μπάτζετ 100.000 ευρώ ήταν το φαβορί για να ανέβει».

Για το αν περίμενε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α2 οτι ο ΟΦΗ θα ανέβαινε:

«Δεν το περίμενα. Μόνο ο προπονητής μας το έλεγε. Εγώ ήμουν επιφυλακτικός γιατί και πέρυσι είχαμε καλή ομάδα, και μάλιστα είχαμε και δύο παίκτες επιπλέον. δεν τα καταφέραμε. Ο στόχος μας αρχικά ήταν να σωθεί η ομάδα αλλά μετά η κατάσταση άλλαξε και είχαμε μία πορεία ανόδου».

Για τον Μάκη Βολτυράκη:

«Ο κόουτς μας οδήγησε στην Α1. Με την δουλειά του, την εμπειρία του. Είναι ο καλύτερος και καταλληλότερος προπονητής για την ομάδα. Και γω που έχω περάσει και από το πόστο του προπονητή στον ΟΦΗ μάθαινα πολλά καθημερινά. Μας βοήθησε τεχνικά, στην ψυχολογία, στην προετοιμασία του ματς. Ήταν ο πρωτομάστορας της ανόδου. Είναι μεγάλη τύχη για τον ΟΦΗ που τον έχει στις τάξεις του».

Για την νέα σεζόν:

«Διψάμε για την συμμετοχή μας στην Α1. Περιμένουμε την νέα σεζόν πως και πως. Είναι ένα όνειρο ζωής που πραγματοποιήθηκε. Είμαι αισιόδοξος οτι θα πάμε καλά. Ο Μάκης Βολτυράκης θα μας βοηθήσει γιατί ξέρει την κατηγορία. Τώρα θα υπάρχει και ένα σχετικό μπάτζετ αφού θα αυξηθούν και τα κόστη της ομάδας».

Για τον ίδιο:

«Είναι μία δικαίωση για μένα. Η συγκίνηση είναι μεγάλη. Τόσοι κόποι τόσων χρόνων δεν πήγαν χαμένοι. Θα συνεχίσω να παίζω αν και είμαι πλέον 40αρης. Το κίνητρο της Α1 είναι μεγάλο για μένα».

Για τον Γιάννη Δανδάλη:

«Ο Πρόεδρος είναι πάντα δίπλα μας. Ήρθε και στον Γέρακα και πανηγύρισε έξαλλα την άνοδο. Μας στηρίζει πάρα πολύ σε δύσκολους οικονομικά καιρούς. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ:

«Ο κόσμος είναι φανταστικός. Τον ευχαριστούμε για την συμπαράσταση. Ήταν κοντά μας καλοκαίρι και χειμώνα. Τον περιμένουμε και την νέα σεζόν. Μας έδωσαν ώθηση».

Για αν ένιωθαν το βάρος της ανόδου:

«Το όνομα του ΟΦΗ είναι βαρύ και είτε φοράς την φανέλα του, είτε το σορτσάκι του, είτε το μαγιό του και το σκουφάκι του είναι μεγάλο το βάρος. Θέλουμε να δίνουμε χαρά σε όλους τους Ομιλήτες. Ήταν υποχρέωση μας να τα καταφέρουμε να ανέβουμε. Για τον ΟΦΗ, τον κόσμο του, το Ηράκλειο.Όλοι πληγωθήκαμε με την μη άνοδο στο ποδόσφαιρο και στο βόλεϊ και πλέον όλοι περίμεναν από μας να χαρούν.

Για τον πατέρα του, Μιχάλη:

«Ο πατέρας μoυ στηρίζει την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα και σε δύσκολους καιρούς. Όταν δεν υπήρχε αύριο. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Του οφείλουμε πολλά. Είναι πολύ χαρούμενος. Ήταν μία δικαίωση για αυτόν. Δεν ήρθε στην Αθήνα για λόγους υγείας αλλά μόλις τελείωσε το ματς και μιλήσαμε στο τηλέφωνο ήταν συγκινημένος. «Μπράβο, τα καταφέρατε», μου είπε. Το ήθελε πάρα πολύ».

Για το Κολυμβητήριο Ηρακλείου:

«Έχω περάσει πάρα πολλά σε αυτό. Και δύσκολες καταστάσεις. Να μην έχει φώτα. Μπορεί να φιλοξενήσει ματς της Α1».

Για το μήνυμα που στέλνει για την νέα σεζόν:

«Καλούμε τον κόσμο και όλο το Ηράκλειο να μας στηρίξει. Αξίζει η προσπάθεια μας να συνεχιστεί. Το πόλο είναι ένα ωραίο άθλημα και όποιος έρθει μια φορά να μας δει, ξανά έρχεται».

Read 830 times
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi