karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

"Δεν θα αφήσουμε ποτέ μόνο τον Εργοτέλη"

21 Jul 2017 Written by

Με τη φράση "δεν θα αφήσουμε ποτέ μόνο τον Εργοτέλη" ο σύνδεσμος οπαδών “Alternatives” παίρνει θέση, στο κρίσμο σταυροδρόμι, που περνάει ο σύλλογος, μετά τις δυσμενείς διοικητικές εξελίξεις, όπου όλα δείχνουν ότι θα τον φέρουν είτε στην Γ' Εθνική, είτε στο τοπικό, λόγω αδυναμίας συμμετοχής στην Football league.

Στην ανακοίνωση τους, κάνουν λόγο στις καλές και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στα 88 χρόνια ιστορίας του, ο Εργοτέλης, αναφέρονται στον Γιώργο Βρέντζο για τον οποίο λένε ότι "αφιέρωσε προσωπικό χρόνο, κόπο και χρήμα, που όμως δεν μπόρεσε να εκπληρώσει τους σχεδιασμούς του. Φυσικά, του καταλογίζουμε άστοχες κινήσεις, άστοχες δηλώσεις, καλλιέργεια ευφορίας και “φρούδων ελπίδων”, έστω και άθελά του, στον κόσμο και εν τέλει ξενέρωμα, μετά από το φετινό “νέο ξεκίνημα”.

Ενώ εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στις "υγιείς δυνάμεις του Συλλόγου, με επικεφαλής τον Γιώργο Στειακάκη" ότι ο σύλλογος θα μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Αναλυτικά το κείμενο των “Alternatives”: «Το σωματείο βρίσκεται σε ακόμα ένα κρίσιμο σταυροδρόμι στην 88χρονη ιστορία του. Πολλές είναι οι φορές που έχει βρεθεί σε ανάλογες, και δυσκολότερες, καταστάσεις, όμως το βαρύ όνομα, η λάμψη που εκπέμπει ήδη από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του, οι βαθιές ρίζες που το συνδέουν με την πόλη μας, οι άνθρωποι που το αγαπάνε, οπαδοί και παράγοντες (άλλοτε με μεγαλύτερη και άλλοτε με μικρότερη εμβέλεια) δεν θα το αφήσουν ποτέ μόνο.

Δεν είμαστε από αυτούς που θα πουν : “Α’, Β’, Γ’ Εθνική ή χάος”. Για εμάς σημασία, τη παρούσα στιγμή, δεν έχει αυτό. Σημασία έχει η επόμενη μέρα να βρει τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ όρθιο, με γερά πόδια. Την άκρη θα τη βρούμε αργά ή γρήγορα, σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τα τελευταία 17-18 χρόνια έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές: γεμάτο Μαρτινέγκο, χιλιάδες κόσμου στο Παγκρήτιο, εντός και εκτός έδρας νίκες και μεγάλες εμφανίσεις με αντιπάλους τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη. Νίκες σε τοπικά ντέρμπι με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Εκδρομές σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, από τη Κομοτηνή μέχρι τον Εύοσμο, από τη Λειβαδιά μέχρι τη Λάρισα, από τη Τρίπολη μέχρι τη Πάτρα, από το Βόλο μέχρι το Περιστέρι, το Αιγάλεω, τη Φυλή, τη Νέα Σμύρνη και άλλα γήπεδα της Αττικής και της Κρήτης.

Για να μην πάμε παλιότερα, στις δεκαετίες του 40’, του 60’, του 80’, με ομάδες-σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ- που έκαναν θραύση, με τεράστια ονόματα του ελληνικού αθλητισμού να τιμούν την κιτρινόμαυρη φανέλα, με χιλιάδες κόσμου να θαυμάζει τις ομάδες εκείνων των δεκαετιών.

Παντού, απ’ άκρη σ’ άκρη, σε όλη την Ελλάδα έχουν υψωθεί πανό με το έμβλημα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΜΑΣ.

Επομένως, οι απανταχού Εργοτελίτες και συμπαθούντες τον Σύλλογο, μόνο υπερηφάνεια πρέπει να νιώθουν. Μόνο τιμή και δόξα πρέπει να νιώθει κάποιος που ακολούθησε ή ακολουθεί το σωματείο στην 88χρονη ιστορία του, η οποία φυσικά δεν σβήνει με έναν, δύο, τρείς υποβιβασμούς, εθελούσιους ή όχι.

Για όσους χαρούν για την κατάσταση που βιώνει ο Σύλλογος, ας ρίξουν μια ματιά στα παραπάνω, συνειδητοποιώντας ότι είναι πολύ μικροί μπροστά του.

Στο “από δω και πέρα”. Αναγνωρίζουμε την προσφορά του Γ. Βρέντζου σε ολόκληρο το Σύλλογο. Οι αφορισμοί σε εμάς δεν ταιριάζουν. Ανέλαβε τον Σύλλογο, πέρσι, σε μία κρίσιμη καμπή, και με κινήσεις χειρουργικής ακρίβειας καθάρισε την ομάδα από χρέη, που σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να την δέσμευαν για πάντα. Συμμάζεψε τον Ερασιτέχνη και καθόρισε τις ανάγκες του.

Παραχώρησε την κρίσιμη στιγμή την διοίκηση του Ερασιτέχνη στην Διοικούσα Επιτροπή με επικεφαλής τον Γιώργο Στειακάκη. Ο Γ. Βρέντζος περνάει στην ιστορία σαν ένας πρόεδρος με πάθος για το Σύλλογο, που αφιέρωσε προσωπικό χρόνο, κόπο και χρήμα, που όμως δεν μπόρεσε να εκπληρώσει τους σχεδιασμούς του. Φυσικά, του καταλογίζουμε άστοχες κινήσεις, άστοχες δηλώσεις, καλλιέργεια ευφορίας και “φρούδων ελπίδων”, έστω και άθελά του, στον κόσμο και εν τέλει ξενέρωμα, μετά από το φετινό “νέο ξεκίνημα”.

Ενόψει της συνέχειας, θεωρούμε ότι οι υγιείς δυνάμεις του Συλλόγου, με επικεφαλής τον Γιώργο Στειακάκη, πρέπει να συνεχίσουν, με όποιες δυσκολίες και όσες δυνάμεις έχουν. Επαναλαμβάνουμε, δεν μας νοιάζει σε ποιά κατηγορία, πόσα θα βάλουν, πόσοι θα είναι.

Τους εμπιστευόμαστε, γιατί είμαστε βέβαιοι πως ό,τι και να γίνει, θα απορρέει από την αγάπη τους για το Σύλλογο. Μια τέτοια αρχή θα συσπειρώσει, θα δώσει αισιοδοξία, θα φέρει κοντά κι άλλους. Οι απαιτήσεις μας αρχίζουν και τελειώνουν στο να υπάρχει μια στιβαρή διοίκηση την επόμενη μέρα, που δεν θα βυθίζει κάθε Ιούνιο το Σύλλογο στην αβεβαιότητα.

Ραντεβού στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη την ερχόμενη Δευτέρα, στο ιστορικό Μαρτινέγκο.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Η ΚIΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΟΤΕ!
VENCEREMOS».

Read 856 times
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi