Print this page

Χάθηκε η μπάλα στο Γεντί Κουλέ-Τρομερή εμφάνιση του ΟΦΗ!

27 Mar 2016 Written by

Σε μια απο τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις, ο ΟΦΗ έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο και κέρδισε το χειροκρότημα των 4 χιλιάδων φιλάθλων του στο παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών το οποίο κέρδισε με 4-0.
Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια μετέτρεψε με την απόδοση της, σε εύκολο απόγευμα την αναμέτρηση, βάζοντας 4 ωραία γκολ, ενώ είχε τις ευκαιρίες για άλλα τόσα!
Ιδανική εβδομάδα αυτή για τον ΟΦΗ ο οποίος μετά τα δυο δύσκολο διπλά σε Βάρη και Επισκοπή, κατέφερε να κάνει μια ακόμη νίκη αυτή τη φορά στο γήπεδο του και μάλιστα με σπουδαία εμφάνιση.
Υπήρξαν στιγμές στο Γεντί Κουλέ, που...χάθηκε η μπάλα απο τους συνδιασμούς των παικτών του ΟΦΗ, οι οποίοι «τελείωσαν» το παιχνίδι απο το πρώτο ημίχρονο με 3-0 (Περογαμβράκης 26', Καλέ 40', Χαντί 43').
Το 4-0 πέτυχε ο Πόποβιτς με σουτ στο 83'.
Παίκτης-κλειδί της νίκης του ΟΦΗ ήταν σίγουρα ο Αλέξης Περογαμβράκης, ο οποίος αγωνίστηκε με ένεση, ήρθε απο τον πάγκο, πέτυχε το πρώτο γκολ  στη νίκη του ΟΦΗ.
Ενώ πολύ σημαντική για τον ΟΦΗ είναι και η επιστροφή του Φαμπίνιο, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και είχε εξαιρετική παρουσία.
Στην ουσία όμως, κανείς απο τους παίκτες του ΟΦΗ δεν υστέρησε. Ηταν μια ολοκληρωμένη εμφάνιση, που έφερε χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας.
Μοναδικό μελανό σημείο ο τραυματισμός του Σαχινίδη, ο οποίος προστίθετα στις απώλειες των τελευταίων ημερών (Πίτσος, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κασελάκης του συνδέσμου Χανίων, με βοηθούς Κομισοπούλου, Κεζεμπόγλου του ίδιου συνδέσμου.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Κιάσσος, Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Φαμπίνιο, Πόποβιτς, Χαντί (74' Πατινιώτης), Καλέ, Σαχινίδης (8' λ.τ. Περογαμβράκης, 51' Γουόρντεν).

Αναπληρωματικοί: Μαρτσάκης, Πατινιώτης, Γκούμας, Βλάχος, Φουκαράκης, Περογαμβράκης, Γουόρντεν.

Ερμής Ζωνιανών: Καρακούτσης (13' Ανδρεαδάκης), Κορτσινίδης, Κασαπάκης, Ανυφαντάκης, Βογιατζής, Τζανής, Στρατήγης, Σταθόγλου, Κατσικοκέρης (56' Σκουτέλης), Δ. Πλουσής, Μπεκατώρος (58' Πασιαλής).

Αναπληρωματικοί: Σκουτέλης, Πασιαλής, Β. Πλουσής, Ανδρεαδάκης, Βιτώρος, Σουκιάς, Γεμιστός.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

4' Ο διαιτητής Κασελάκης ανακόπτει με επιθετικό φάουλ τον Σαχινίδη, ενώ η μπάλα είχε φτάσει στον Καλέ για να σκοράρει.

Οι πρώτες διαμαρτυρίες.

8' Η πρώτη αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Περογαμβράκης που είχε κάνει ένεση πριν το παιχνίδι στη θέση του Σαχινίδη.

11' Διπλή μεγάλη ευαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Φαμπίνιο απο το σημείο του πέναλτι σουτάρει ο Καρακούτσης διώχνει εντυπωσιακά, στην εξέλιξη της φάσης ο Πόποβιτς σουτάρει ο γκολκήπερ του Ερμή κάνει ξανά εκπληκτική επέμβαση και διώχνει στη γωνία του.

Tραυματίστηκε στη φάση αυτή ο γκολκήπερ του Ερμή και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

19' Ο ΟΦΗ απειλεί με τον Πόποβιτς να βγάζει τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Καλέ για λίγο, δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

22' Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ερμής Ζωνιανών. Ο Κατσικοκέρης με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ

25' Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Σούτ του Περογαμβράκη μέσα απο την περιοχή, ο γκολκήπερ του Ερμή διώχνει δύσκολα.

26' Το 1-0 για τον ΟΦΗ!!! Ο Φαμπίνιο έκανε τη σέντρα ο Περογαμβράκης στόπαρε τη μπάλα και πλάσαρε ιδανικά, ανοίγοντας το σκόρ (1-0).

38' Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Ο Περογαμβράκης στο σημείο του πέναλτι σουτάρει, η μπάλα λίγο άουτ.

40' Ο ΟΦΗ αγγίζει το 2-0 με τον Καλέ, ο οποίος βγαίνει σε θέση βολής, αλλά πλασάρει πάνω απο τα δοκάρια απέναντι στον τερματοφύλακα.

42' Το 2-0 για τον ΟΦΗ! Ο Πόποβιτς δίνει έτοιμο γκολ στον Καλέ, που απο το σημείο του πέναλτι, κάνει με ωραίο πλασέ το 2-0.

43' Το 3-0 για τον ΟΦΗ. Ο Μπολάκης κάνει  ιδανική σέντρα για τον Χαντί, ο οποίος με κεφαλιά-ψαρακι κάνει το 3-0. 

45' Σέντρα του Καλέ, κεφαλιά του Χαντί, μπλόκαρε ο αντίπαλος γκολκήπερ.

50' Σούτ του Σταθόγλου, έξω απο την περιοχή, η μπάλα πάνω απο τα δοκάρια. Το δεύτερο σούτ του Ερμή στο παιχνίδι.

62' Ωραία πάσα του Γουόρντεν στον Χαντί, ο οποίος κλείστηκε στην μικρή περιοχή και χάθηκε η ευκαιρία.

75' Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Σούτ του Γουόρντεν απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα λίγο άουτ.

76' Ο Γουόρντεν προσπαθεί να κρεμάσει τον τερματοφύλακα του Ερμή, ο οποίος έδιωξε τη μπάλα.

83' Το 4-0 για τον ΟΦΗ! Ο Γουόρντεν βγάζει για τον Πόποβιτς στα δεξιά, εκείνος φέρνει τη μπάλα στο αριστερό του πόδι και με ένα «κεραυνό» στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα!!! 

89' Εκπληκτική ενέργεια του Κιάσσου, ο οποίος δίνει έτοιμο γκολ στον Γουόρντεν, ο οποίος όμως καθυστερεί και η ευκαιρία χάνεται.

Read 5456 times Last modified on Monday, 28 March 2016 19:11
Rate this item
(1 Vote)

Latest from george