Print this page

Ο Φραγκουλάκης λύτρωσε τον ΟΦΗ στη Βάρη-Μεγάλο διπλό

20 Mar 2016 Written by

Με γκόλ του Φραγκουλάκη στο 76' ο ΟΦΗ απέδρασε με ένα μεγάλο τρίποντο απο τη δύσκολη έδρα της Βάρης (0-1) και σε συνδιασμό με την ισοπαλία του Φωστήρα με τον Εθνικό στο Μοσχάτο, πλησίασε στους 6 βαθμούς στην κορυφή, ενώ έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό της Τετάρτης (20/3) με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο.

Ο Φραγκουλάκης ήταν η χρυσή αλλαγή του Νίκου Νιόπλια στο παιχνίδι. Μπήκε στο 70' και στο 76' με ένα εξαιρετικό μονοκόμματο σούτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε την πολύτιμη νίκη του ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- συνάντησε μεγάλες δυσκολίες απο τον αντίπαλο της στο γήπεδο με συνθετικό τάπητα της Βάρης, αλλά και τον κόντρα άνεμο που είχε στο πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάλληψη ο ΟΦΗ έπαιξε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο του και η υπεροχή του καρποφόρησε στην φάση του Φραγκουλάκη, βρίσκοντας τον τρόπο να διασπάσει την σφιχτή άμυνα του αντιπάλου.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με τον Γουόρντεν (26') και ακυρωθέν γκολ του Μπουρσέλη στην ίδια φάση. Αλλά και οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε απευθείας φάουλ του

Γεωργιάδη στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Με την είσοδο του Καλέ και του Φραγκουλάκη, αλλά και του Σαχινίδη αργότερα, ο ΟΦΗ ανέβασε την πίεση του στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης και να αποδράσει με ένα σημαντικό διπλό μέσα απο μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια μαχητική ομάδα, που παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Διαιτητής: Nεοφυτιάδης (Κορίνθου).

Αστέρας Βάρης (Θανέλας): Mαρινάκης, Τσαφταρίδης, Μανιδάκης, Χόρτσας, Βασιλείου, Νικολακόπουλος, Γεωργιάδης (80' Νυφαδόπουλος), Αγγόλι, Κουιρουκίδης (75' Μητσόπουλος), Χατζησάββας, Ντάγκρας (+90 Καραμπάς).

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Πίτσος, Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης, Φαμπίνιο (46' Καλέ), Γουόρντεν (70' Σαχινίδης), Χαντί, Μπουρσέλης (70' Φραγκουλάκης).

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

7' Ο Αστέρας Βάρης απειλεί πρώτος με σούτ του Κουιρουκίδη, η μπάλα φεύγει άουτ.

11' Η πρώτη μεγάλη φάση του ΟΦΗ. Σλάλομ του Μπουρσέλη μέσα στην περιοχή, ο μέσος του ΟΦΗ σουτάρει, ο γκολκήπερ του Αστέρα μπλοκάρει τη μπάλα.

12' Σούτ του Ντάγκρα απο καλή θέση, μπλοκάρει ο Δερμιτζάκης.

20' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα Βάρης. Ο Ντάγκρας κανει μεγάλη κούρσα απο αριστερά, πλασάρει και η μπάλα φεύγει παράλληλα απο την γραμμή τέρματος.

26' Απαντά ο ΟΦΗ. Ο Γουόρντεν πλασάρει η μπάλα σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι, ο Μπουρσέλης την σπρώχνει στα δίχτυα, αλλά συλλαμβάνεται σε θέση οφσάιντ.

41' Ο ΟΦΗ ζητάει το γκολ με τον Περογαμβράκη, ο οποίος σουτάρει μέσα απο την περιοχή, μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφυλακας.

43' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Περογαμβράκης πλασάρει μέσα απο την περιοχή, ο γκολκήπερ του Αστέρα, διώχνει εκπληκτικά σε κόρνερ.

+45 Παρ' ολίγο ζημιά για τον ΟΦΗ στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου. Ο Γεωργιάδης εκτελεί απευθείας το φάουλ απο πλάγια, η μπάλα με τη βοήθεια του αέρα παίρνει παράξενη τροχιά, ο γκολκήπερ του ΟΦΗ Δερμιτζάκης τη βρίσκει με τα δάχτυλα, η μπάλα χτυπάει και στο οριζόντιο δοκάρι και φεύγει κόρνερ.

52' Κεφαλιά του Κώτσιου απο καλή θέση, η μπάλα λίγο άουτ.

59' Ο Γεωργιάδης σε θέση βολής για τον Αστέρα Βάρης πλασάρει άουτ απο καλή θέση.

62' Ο βοηθός σταματάει με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Περογαμβράκη που είναι έτοιμος να σκοράρει.

Είχε προηγηθεί εξαιρετικός συνδιασμός του Καλέ με τον Χαντί (ο τελευταίος υποδείχθηκε λανθασμένα σε αντικανονική θέση) σε μια απο τις καλύτερες φάσεις του ΟΦΗ στο παιχνίδι.

67' Απευθείας φάουλ του Κιάσσου, μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

73' Ωραίος συνδιασμός Πίτσου, Περογαμβράκη και Σαχινίδη, το σούτ του τελευταίου απο καλή θέση, δεν βρήκε στόχο.

76' Το 0-1 για τον ΟΦΗ. Χρυσή αλλαγή ο Φραγκουλάκης, ο οποίος με ωραίο μονοκόμματο σούτ απο το ύψος της περιοχής στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

87' Ο Περογαμβράκης σε θέση βολής σουτάρει, μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας,

+90 Με δέκα παίκτες ο Αστέρας Βάρης λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ταφταρίδη (την επιδίωξε).

Read 3959 times Last modified on Tuesday, 22 March 2016 14:25
Rate this item
(0 votes)

Latest from george