Print this page

Ο ΟΦΗ, η Σούπερ Λίγκ και η νίκη με...μισό μηδέν!

16 Jun 2018 Written by

Για την επιστροφή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, τη νίκη έστω και με μισό μηδέν που πρέπει να έχει ως στόχο ο ΟΦΗ στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και τη συμπαράσταση του κόσμου, ώστε να πάει η ομάδα ψηλά μίλησε ο Γιάννης Ποτουρίδης.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και οι αναφορές του είχαν ενδιαφέρον:

Για το αν περίμενε ότι ο ΟΦΗ θα έπαιρνε το πρωτάθλημα μετά από όσα προηγήθηκαν τον Ιανουάριο:

«Εκείνη την περίοδο ήταν μια κατάσταση πολύ δύσκολη και για τον ΟΦΗ αλλά και για εμάς τους παίκτες που είχαμε έρθει από την αρχή της περιόδου. Το πιο χαρακτηριστικό γεγονός ήταν παραμονές του αγώνα με τα Χανιά, όταν ήρθαν οι οπαδοί και μας ζήτησαν να κατέβουν στο παιχνίδι και μετά να δούμε τι θα κάνουμε. Κατεβήκαμε, από αυτό το παιχνίδι και μετά γίναμε μια οικογένεια. Δεθήκαμε όλα τα παιδιά και είχαμε δώσει τον λόγο μας ότι θα καταθέσουμε και την ψυχή μας. Έγιναν και κάποιες προσθήκες, τα παιδιά μπήκαν στο κλίμα και όλα κύλησαν ομαλά. Πάντα βάζαμε τα προβλήματα στην άκρη και μπαίναμε στο γήπεδο».

Για το δέσιμό του με τον κόσμο του ΟΦΗ:

«Προσωπικά σαν παίκτης όταν έμπαινα στο γήπεδο, σκεφτόμουν μόνο να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να πάρω τους τρεις βαθμούς. Έλεγα ότι όταν ξεκινάει μια νέα ημέρα, θα λυνόταν ένα πρόβλημα και όντως λύνονταν. Είχαμε προβλήματα και εύχομαι να γίνει μια νέα αρχή ώστε να έχουμε πάνω από όλα ηρεμία».

Για τον στόχο του πρωταθλήματος:

«Σίγουρα δέθηκα με όλα τα παιδιά που ήμασταν καθημερινά μαζί, με το τεχνικό τιμ και γενικά με τον κόσμο. Αυτό που ζούσαμε στο Ηράκλειο ήταν απερίγραπτο, τον στόχο όμως τον πετύχαμε όλοι μαζί».

Για τις διαφορές με τη Σούπερ Λιγκ:

«Δεν θα είναι το ίδιο, εύχομαι σε κάθε παιχνίδι να βάζουμε δύο και τρία γκολ, όμως στη Σούπερ Λιγκ δεν θα είναι το ίδιο εύκολο. Όπως κρατούσαμε το μηδέν, πάλι με αυτή την φιλοσοφία πρέπει να ξεκινήσουμε και να παίρνουμε τις νίκες έστω και με… μισό μηδέν. Η Σούπερ Λιγκ έχει απαιτήσεις, όμως ο ΟΦΗ είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα και πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για τους στόχους του ΟΦΗ τη νέα χρονιά:

«Υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές ομάδες όπως ο Ατρόμητος που έφτασε να διεκδικήσει ακόμα και το πρωτάθλημα. Πρέπει να βάλουμε υψηλούς στόχους και όχι να πούμε ότι θα πάμε για την παραμονή. Σίγουρα, πρέπει να κοιτάξουμε ψηλά και με την βοήθεια του κόσμου. Πρέπει να κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για τα σενάρια περί αναδιάρθρωσης:

«Δεν έχω δώσει μεγάλη βάση, γιατί δεν θέλω να ασχολούμαι. Η άποψή μου είναι ότι όλοι πρέπει να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να βρουν την καλύτερη λύση. Ο ΟΦΗ πρέπει να ξεκινήσει όσο το δυνατόν καλύτερα και πάνω από όλα να έχουμε υγεία».

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο του ΟΦΗ:

«Να είναι στο πλευρό μας από την πρώτη αγωνιστική γιατί τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο ήταν στη Football League. Εμείς τα κάναμε εύκολα. Να είναι στο πλευρό μας ο κόσμος για να πάμε ψηλά τον ΟΦΗ».

Πηγή:ofi1925.gr

Read 855 times Last modified on Saturday, 16 June 2018 17:34
Rate this item
(0 votes)

Latest from george