Print this page

Kαμία μεταγραφική επαφή, αν δεν εξασφαλιστεί η άνοδος!

20 Apr 2018 Written by

«Καμία επαφή, δεν έχει γίνει, ούτε θα γίνει , με παίκτες για τη νέα περίοδο, μέχρι να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η άνοδος της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ» αναφέρουν στον ΟΦΗ, για …μεταγραφικά σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στον ΟΦΗ επισημαίνουν ότι αυτό που προέχει σε μεταγραφές και ανανεώσεις είναι να ολοκληρωθεί ο στόχος «και όταν θα έρθει η ώρα για μεταγραφές και ανανεώσεις, θα γίνουν όλα όπως πρέπει».

Ο ΟΦΗ χρειάζεται ακόμη 5 βαθμούς, για να ολοκληρώσει το στόχο και όπως λένε "η προσοχή μας είναι στραμμένη εκεί και πουθενά αλλού".

Σύμφωνα με τα μεταγραφικά σενάρια, των τελευταίων ημερών, μια περίπτωση που φέρεται να εξετάζει ο ΟΦΗ, είναι του 29χρονου μέσου Γιάννη Παπαδόπουλου,ο οποίος αγωνίστηκε στην Κυπριακή Νέα Σαλαμίνα και μένει ελεύθερος.

Ο Έλληνας παίκτης έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Άρη και Βέροια εντός συνόρων. Στο εξωτερικό έχει αγωνιστεί σε Δυναμό Δρέσδης, Κρακόβια Κρακοβίας, Μπνέι Σακχίν, Χάποελ Ακρέ και Χάποελ Κφαρ Σαμπά. Φέτος, στη Νέα Σαλαμίνα μετράει 20 συμμετοχές, οι 10 ως βασικός.

Read 1194 times Last modified on Saturday, 21 April 2018 19:37
Rate this item
(0 votes)

Latest from george