karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Ο Δημήτρης Μαχαίρας αποθεώνει τον ΟΦΗ και τον κόσμο του!

10 Apr 2018 Written by

Ηρθε τον Ιανουάριο στον ΟΦΗ και τον έχει βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια του για την άνοδο.

Ο Δημήτρης Μαχαίρας, μίλησε στην ΕΡΑ-ΣΠΟΡ και στον Σήφη Βοτζάκη, για το "μυστικό" της επιτυχίας του ΟΦΗ, που είναι πολύ κοντά στην επιστροφή στην Σούπερ Λίγκ, για το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας, και το σπουδαίο ρόλο του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου, αλλά και για την ατμόσφαιρα στο Γεντί Κουλέ και τον κόσμο της ομάδας, που είναι στο πλευρό του ΟΦΗ, εντός και εκτός έδρας.

Ακόμη αναφέρεται στον συμπαίκτη του, Δημήτρη Μάνο, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της Football league, για τον οποίο λέει ότι εκτός απο καλός επιθετικός είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας και τον συμβουλεύει να πάρει την σωστή απόφαση για το μέλλον του.

Aκόμη επισημαίνει ότι όλοι οι παίκτες που είναι σήμερα στο ρόστερ του ΟΦΗ, μπορούν να αγωνιστούν στην Σούπερ Λίγκ, καθώς οι περισσότεροι το έχουν καταφέρει στο παρελθόν.

Αναλυτικά οι αναφορές του Δημήτρη Μαχαίρα στην ΕΡΑ-ΣΠΟΡ:

-Εχεις αποκτήσει και εσύ χαρακτηριστικά Κρητικού. Παίζεις λες και είσαι παίκτης του ΟΦΗ, όχι τρείς μήνες αλλά δέκα χρόνια…
«Παίζει ρόλο και ο προπονητής σε αυτό. Μας έχει κάνει μια οικογένεια. Παίζουμε ο ένας για τον άλλο. Εχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από όλους μας. Από τους παίκτες, από τη διοίκηση, για να φτιαχτούν τα προβλήματα που υπήρχαν. Εχουμε κάνει ένα εκπληκτικό σερί με 12 νίκες».
-O OΦΗ δείχνει και στοιχεία ομάδας, που δεν τα βλέπουμε ούτε στην Σούπερ Λίγκ. Φαίνεται ότι είναι μια καλά δομημένη ομάδα…
«Θεωρώ ότι σε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο και ότι έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια. Αυτό μας το έχει περάσει και ο προπονητής μας. Παίζουμε ο ένας για τον άλλο. Εγω παίζω για παράδειγμα στο κέντρο. Παίζω και για τον Παπαστεριανό που είναι τραυματίας και έχει κάνει και αυτός εξαιρετική χρονιά. Ο στόχος μου είναι να προσφέρω στην ομάδα για να υλοποιήσει το στόχο της που είναι η άνοδος στην Σούπερ Λίγκ».
-Ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει παίξει σημαντικό ρόλο. Είχε υπομονή και επιμονή και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει…
«Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει το σύλλογο. Εχει παίξει πολλά χρόνια στον ΟΦΗ του Γκέραρντ. Δουλεύει πολύ για την ομάδα και την βάζει πάνω από όλα. Πάνω και από το δικό του εγώ, βάζει την ομάδα».
-Εγιναν τον Ιανουάριο προσθήκες στην ομάδα, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο…
«Σίγουρα. Εμένα από την πρώτη στιγμή που πήγα στην ομάδα, οι παίκτες με αγκάλιασαν. Λες και τους ήξερα χρόνια! Πιστεύω ότι αυτό είναι το κλειδί. Εχουμε γίνει μια μεγάλη οικογένεια. Εχουμε και μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο, όπου και αν παίζουμε. Είτε είναι στο Γεντί Κουλέ, είτε είναι εκτός έδρας, είναι πάντα εκεί. Είτε μας βγαίνει το παιχνίδι, είτε όχι, πάλι είναι εκεί για μας. Εμείς δίνουμε το 100% στα παιχνίδια και ο κόσμος το εκτιμάει».
-ΟΦΗ και Αρης μας έχουν πείσει όλους ότι είναι οι δυο ομάδες, που αξίζουν να ανέβουν…
«Τα φαβορί ήταν από την αρχή ο ΟΦΗ και ο Αρης. Είναι μεγάλες και ιστορικές ομάδες.
Η Παναχαική προσπάθησε, αλλά πλέον η διαφορά είναι μεγάλη. Μακάρι να μπορέσουν στο μέλλον και ομάδες όπως η Παναχαική και η Δόξα Δράμας, να ανέβουν στην Σούπερ Λίγκ».
-Πως είναι η ατμόσφαιρα για ένα παίκτη να παίζει στο Γεντί Κουλέ…
«Είναι άλλη αίσθηση! Ο κόσμος του ΟΦΗ διψάει να επιστρέψει η ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Είναι εκπληκτική η ατμόσφαιρα πραγματικά».
-Εχει γίνει μεγάλη συζήτηση για τον συμπαίκτη σου, το Δημήτρη Μάνο…
«Εκτός του ότι είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, είναι και ένα πολύ καλό παιδί. Τον διακρίνει ο σεβασμός. Του εύχομαι να έχει υγεία και να σκοράρει, γιατί αυτή είναι η δουλειά του, να βάζει γκολ».
-Πιστεύεις ότι ο θόρυβος γύρω από το όνομα του, τον έχει αποσυντονίσει;
«Δε νομίζω. Μάλλον τον εμψυχώνει για να δώσει το κάτι παραπάνω. Σε αυτήν την ομάδα αναδείχθηκε, σε αυτήν έβαλε τα γκολ. Δείχνει το ποιος είναι. Σκοράρει, δουλεύει, προσφέρει στην ομάδα. Του εύχομαι να συνεχίσει έτσι και να είναι δυνατός, αλλά και να πάρει τη σωστή απόφαση για το μέλλον του».
-Για το αν υπάρχουν παίκτες από την Football league που μπορούν να παίξουν στην Σούπερ Λίγκ:
«Εμένα η δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο και να ευχαριστιέμαι το παιχνίδι. Από την ομάδα μου, όλα τα παιδιά μπορούν να παίξουν στην Σούπερ Λίγκ. Όλα τα παιδιά έχουν περάσει από την κατηγορία και την ξέρουν. Γιατί όχι να μην μπορούν να αγωνιστούν και στην Α’ Εθνική».

Πηγή:ofi1925.gr

Read 2368 times Last modified on Friday, 13 April 2018 16:08
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi