Print this page

"Εκλεισε" το θέμα Νιόπλια στον ΟΦΗ

14 Feb 2018 Written by

Αίσιο τέλος είχε το θέμα της επιδικασμένης οφειλής 5 χιλιάδων ευρώ, του ΟΦΗ προς το Νίκο Νιόπλια, απο την εποχή που ο ίδιος ήταν προπονητής στην κρητική ομάδα. Μετά απο συνάντηση που είχε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ   Κώστας Καζανάκης, με το Νίκο Νιόπλια, ο τελευταίος παραιτήθηκε από την διεκδίκηση του. Με δήλωση του ο Κώστας Καζανάκης ευχαρίστησε το Νίκο Νιόπλια για τη στάση του αυτή, ενώ ανακοίνωση που ευχαριστεί το Νίκο Νιόπλια, εξέδωσε και η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει ότι:

Μετά από συνάντηση που είχε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ   Κώστας Καζανάκης, με το Νίκο Νιόπλια, ο τελευταίος παραιτήθηκε από την διεκδίκηση των 5 χιλιάδων ευρώ, απέναντι στον ΟΦΗ, που αφορούσαν σε επιδικασμένα οφειλόμενα του παρελθόντος.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο κ. Καζανάκης, που είναι κοντά στην προσπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, ανέφερε ότι «θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά το Νίκο Νιόπλια για την στάση του αυτή. Είναι γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ και αγαπάει την ομάδα. Τον ευχαριστώ, για την βοήθεια του στην μεγάλη προσπάθεια, που κάνουμε όλοι αυτήν την εποχή, για να μπορέσει ο ΟΦΗ, να φτάσει εκεί που όλοι θέλουμε».

Με ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί και αυτή το Νίκο Νιόπλια, για την διευθέτηση του ζητήματος.

.

Read 1599 times Last modified on Saturday, 17 February 2018 16:14
Rate this item
(0 votes)

Latest from george