karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

"Θα δήλωνα παραίτηση, αν..."

18 Dec 2017 Written by

Ο Εργοτέλης παρέμεινε χωρίς νίκη για 8η αγωνιστική στην Football league και παραμένει ουραγός, μετά το 1-1 με τον Απόλλωνα Πόντου, αλλά ο Τάκης Γκώνιας δεν λέει τη λέξη "παραίτηση" απο την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι, ανέφερε ότι "αν έβλεπα ότι η ομάδα δεν έχει την απαιτούμενη εξέλιξη και αν δεν υπήρχε θα δήλωνα παραίτηση".

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στη συνέντευξη Τύπου: «Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που χτίζεται και χρειάζεται χρόνο. Όπως όλοι μπορούν να διακρίνουν σε κάθε παιχνίδι είναι καλύτερος και σε όλα κατά ομολογία των αντιπάλων ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο, όπως το πέναλτι σήμερα που θα άλλαζε εντελώς τον αγώνα, καθώς θα έμεναν με δέκα οι αντίπαλοι. Το ίδιο και με τη φάση του Σταματάκου που ήταν αποβολή.

Όταν χτίζεται μια ομάδα, γίνονται και λάθη που δυστυχώς τα πληρώνουμε. Μιλώ για τον Βογιατζή που έκανε ένα λάθος με τον Άρη και ένα σήμερα που μπορεί να τα έχουμε πληρώσει, αλλά είναι ένα παιδί που έχει τεράστια βελτίωση και έχει πέσει μεγάλο βάρος πάνω του, όπως και στον Λαδά. Σε κάθε παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλός και όπως και ο Λαδάς που απέδειξε σήμερα πως μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Και τα δύο αυτά παιδιά έχουν τεράστια ψυχικά αποθέματα.

Παίξαμε μια ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα, είναι καλοδουλεμένη, με καλό προπονητή και εύχομαι να πετύχει το στόχο της. Αυτό που κάνουν τα δικά μας παιδιά με το βαθμολογικό βάρος που έχουν, είναι καλύτεροι από αγώνα και σε αγώνα και πιστεύουν σε αυτό που κάνουν. Ζητάω και τη στήριξη από τον κόσμο. Την έχουν ανάγκη και ανυπομονώ τις αντίστοιχες αγωνιστικές του δευτέρου γύρου για να δείτε τη συγκομιδή των βαθμών που θα έχουμε.

Αν έβλεπα ότι η ομάδα δεν έχει την απαιτούμενη εξέλιξη και αν δεν υπήρχε θα δήλωνα παραίτηση. Μόνο σε κάποια συγκεκριμένα ματς δεν το έχουμε. Στον αγώνα με το Αίγιο η αντίπαλη ομάδα μπήκε δυο φορές στην περιοχή μας. Προσπαθούμε με την αμυντική μας λειτουργία να μην βάζουμε τον αντίπαλο στην περιοχή μας και το καταφέρνουμε».

Για το αν ο Εργοτέλης χρειάζεται μεταγραφές τον Ιανουάριο: «Όλες οι ομάδες θέλουν να γίνουν καλύτερες και χρειάζονται για αυτό ενίσχυση, ακόμα και η Μπαρτσελόνα. Όμως με την εξέλιξη γίνεται καλύτερη μια ομάδα. Μετά τον αγώνα της Τετάρτης θα μπορούμε να μιλάμε περισσότερο για ενίσχυση. Να μην απαξιώνουμε τους παίκτες αυτούς που έχουμε και βελτιώνονται συνέχεια».

Τους παίκτες του Εργοτέλη εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Βασίλης Μπούζας. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Έχουμε ξεκινήσει από το καλοκαίρι 25 νέα παιδιά, σε μια διαδικασία εκπαίδευσης ποδοσφαίρου στο να γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις και να το ευχαριστιέσαι. Μπορεί αυτή τη στιγμή τα αποτελέσματα να μην έχουν έρθει, τα οποία θέλουμε εμείς περισσότερο από κάθε άλλον και εμείς στεναχωριόμαστε περισσότερο από όλους.

Είμαστε 11 μέσα στο γήπεδο που δεν είμαστε ούτε αμυντικοί, ούτε επιθετικοί, αλλά όλοι αμυνόμενοι και όλοι επιτιθέμενοι. Δεν είμαστε ούτε η Μπαρτσελόνα, ούτε οι Κουκουβάουνες. Μαθαίνουμε πράγματα συνέχεια.

Κάναμε και σήμερα ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, έγινε όμως ένα λάθος σε κάτι που κάνουμε συνέχεια στην προπόνηση. Τα υπόλοιπα που κάναμε μέσα στο ματς, μπορεί να τα διακρίνει κανείς; Το τι έκαναν παιδιά που είναι 22 χρονών απέναντι σε μια ομάδα με στόχο, τι έκαναν παιδιά που δεν ήξεραν ούτε το Α στο ποδόσφαιρο; Όλα αυτά είναι για το ότι θέλουμε το αποτέλεσμα.

Αν θα κάνω ένα λάθος, φταίω εγώ. Το θέμα είναι η διαδικασία. Κάνουμε ότι πρέπει σε όλο τον αγώνα. Παίζαμε σήμερα με μια ομάδα με έμπειρους παίκτες και αν πιστεύει κανείς πως άξιζε την ισοπαλία ή να τελειώσει με έντεκα παίκτες, ας το πει.

Κάτι θα ήθελα να πω και κάτι προσωπικό. Αυτά που μας έχει περάσει ο προπονητής, αν δείτε τα παιχνίδια έχουν να κάνουν με το πως αντιμετωπίζουμε τον αγώνα. Στο γήπεδο έχουμε επιλογές, το αν τις διακρίνουμε είναι δικό μας θέμα. Νιώθουμε τόσο δυνατοί που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο.

Ομάδες που έχουν τόσο έμπειρους παίκτες, απέναντι σε ομάδα μικρών παιδιών. Αυτό που παίζουμε είναι ελκυστικό, μας εμπνέει δύναμη, γιατί γνωρίζουμε και αυτό είναι σημαντικό. Θα ήθελα να πω ότι το πιστεύουμε, ήρθε ένα αποτέλεσμα, που μπορεί να μην είναι η νίκη που τόσο θέλαμε, όμως πιστεύω πως θα ξεκινήσουμε από σήμερα ένα σερί και θέλουμε τον κόσμο να έρθει, να μας δείξει εμπιστοσύνη και όλα θα πάνε πολύ καλά, γιατί ξέρουμε τον τρόπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι ισοπαλίες ΟΦΗ, Εργοτέλη και τα στιγμιότυπα της αγωνιστικής (VIDEO)

Δείτε τι έγινε στην Football league

 Ούτε τώρα ο Εργοτέλης!

Read 1039 times Last modified on Tuesday, 19 December 2017 14:10
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi