Print this page

Μια ακόμη επέκταση συμβολαίου στον ΟΦΗ

30 Jul 2020 Written by

Συνέχεια στις επεκτάσεις συμβολαίων στον ΟΦΗ, με το Νίκο Μαρινάκη, να επεκτείνει για ένα ακόμη χρόνο το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.

Εληγε το καλοκαίρι του 2022 και πήγε ένα χρόνο ακόμη δηλαδή το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ηρακλειώτης αμυντικός ήταν απο τους βασικούς πυλώνες της φετινής προσπάθειας του ΟΦΗ και όπως τονίζει και ο ίδιος "θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν".

 

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Μαρινάκη μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Μετά από μια γεμάτη από συμμετοχές αγωνιστική σεζόν (32 συνολικά σε Super League & κύπελλο), ο 26χρονος αμυντικός της ομάδας μας συμφώνησε και θα φορά τη φανέλα του ΟΦΗ για τα τρία επόμενα χρόνια, επεκτείνοντας έτσι κατά ένα έτος τη διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε πέρυσι (έληγε το καλοκαίρι του 2022).

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της ενδεκάδας (βασικός στα 30 από τα 32 ματς που συμμετείχε), έχοντας ενεργό ρόλο στην επίτευξη του στόχου της επιστροφής του ΟΦΗ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση έπειτα από 20 χρόνια.

Λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Κοροβέσης σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

"Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, ανανεώνοντας το συμβόλαιό μου για ένα επιπλέον έτος. Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω ιδιαίτερη τιμή που θα φοράω τη φανέλα του ΟΦΗ ως το 2023 και θα προσπαθήσω μέσα στο γήπεδο να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό με γνώμονα τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία της ομάδας".

Read 752 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george