Print this page

Ο ΟΦΗ επέκτεινε και το συμβόλαιο του Νίκου Κοροβέση

28 Jul 2020 Written by

Mια ακόμη επέκταση συμβολαίου στον ΟΦΗ.

Μετά τον τερματοφύλακα Δημήτρη Σωτηρίου, ήρθε η σειρά του Νίκου Κοροβέση να επεκτείνει και αυτός στην συνεργασία του με τον ΟΦΗ.

Το συμβόλαιο του αριστερού μπακ της κρητικής ομάδας, έληγε του χρόνου το καλοκαίρι (2021) και στον ΟΦΗ αποφάσισαν να το επεκτείνουν, για ένα ακόμη χρόνο, δηλαδή, μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

"Να υλοποιήσουμε το όραμα της διοίκησης και να γεμίσουμε με υπερηφάνεια τον κόσμο μας. Τα καλύτερα έρχονται", ανέφερε στη δήλωση του ο 28χρονος αριστερός ακραίος αμυντικός του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Κοροβέση μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο 29χρονος αμυντικός και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας μας, μετά από μια γεμάτη από συμμετοχές σεζόν (35 συνολικά σε κανονική διάρκεια & Play Offs πρωταθλήματος και στον θεσμό του κυπέλλου), συμφώνησε και θα φορά τη φανέλα του ΟΦΗ για τα δύο επόμενα χρόνια. Βασικός συντελεστής της φετινής προσπάθειας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την επιστροφή της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση έπειτα από 20 χρόνια, ο Νίκος Κοροβέσης επέκτεινε το συμβόλαιό του για ένα επιπλέον έτος (έληγε το καλοκαίρι του 2021) και σε λίγες μέρες θα συμμετάσχει στο τρίτο διαδοχικό καλοκαιρινό στάδιο προετοιμασίας, ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ.

Λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Κοροβέσης σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

"Μεγάλη χαρά για μένα αποτελεί η επέκταση του συμβολαίου μου με την οικογένεια του ΟΦΗ ως το 2022. Είναι τιμή μου που μια τόσο ισχυρή διοίκηση κι ένα τόσο καταρτισμένο τεχνικό τιμ με επέλεξε, με στηρίζει και θα με εμπιστευτεί για δύο ακόμα χρόνια. Ταυτόχρονα όμως νιώθω και μεγάλη υποχρέωση να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, έτσι ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μας να υλοποιήσουμε το όραμα της διοίκησης και να γεμίσουμε με υπερηφάνεια τον κόσμο μας. Τα καλύτερα έρχονται".

Read 728 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george