Print this page

H ευχή του Ηροδότου στο νέο προπονητή

28 Jul 2020 Written by

Είναι πλέον επίσημο. Ο Νίκος Κουρμπανάς είναι ο νέος προπονητής του Ηροδότου και εκείνος που θα τον οδηγήσει τη νέα περίοδο στον Κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή, είχε κλείσει απο τις προηγούμενες ημέρες, απλά ανακοινώνεται τώρα.

Στην ανακοίνωση του, ο Ηρόδοτος, εύχεται στο νέο προπονητή "να οδηγήσεις τον σύλλογο σε επιτυχίες και στις υψηλές θέσεις, εκεί που ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ανήκει σύμφωνα με την ιστορία του αλλά και τις προσδοκίες των φιλάθλων μας".

 Η επίσημη ανακοίνωση του Ηροδότου για τη συνεργασία με το Νίκο Κουρμπανά αναφέρει:

Η διοίκηση του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Νίκου Κουρμπανά. Ο νέος προπονητής της ομάδας διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό, καθώς σαν ποδοσφαιριστής φόρεσε για πέντε χρόνια την φανέλα του Παναθηναϊκού,αλλά είχε και συμμετοχές με την Εθνικής Ελλάδος. Επίσης αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή, στον Πανιώνιο, στην Κόρινθο αλλά και σε άλλες ομάδες.
Σαν προπονητής ξεκίνησε την καριέρα με τη Μαρκό το 1997 και ακολούθησαν ομάδες όπως η Νίκη Βόλου, η Παναχαϊκή, η Καλλιθέα, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Κέρκυρα, η Λαμία, η Καλαμάτα, ο Παναιγιάλειος κ.α. Την περσινή σεζον διετέλεσε προπονητής στον Α.Σ. Ρόδου.
Κόουτς σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΗΡΟΔΟΤΟΥ. Ευχόμαστε να έχεις υγεία, μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά και από τον πάγκο της ομάδας να οδηγήσεις τον σύλλογο σε επιτυχίες και στις υψηλές θέσεις, εκεί που ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ανήκει σύμφωνα με την ιστορία του αλλά και τις προσδοκίες των φιλάθλων μας.!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το φαβορί για τον πάγκο του Ηροδότου

Read 744 times Last modified on Tuesday, 28 July 2020 13:32
Rate this item
(0 votes)

Latest from george