Print this page

Ο Σίμος και η υγεία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ

04 Jun 2020 Written by

Την υγεία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, βάζει σε προτεραιότητα ο Γιώργος Σίμος, με αφορμή την έναρξη των πλέι-οφ, αρχής γενομένης με το παιχνίδι κόντρα στον Αρη (Σάββατο 6/6, 9.30μμ).
«Πάνω απο όλα να τελειώσουμε όλο αυτό και να είμαστε υγιείς» δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του ΟΦΗ, στην επισημη σελίδα της ομάδας, δείχνοντας τον τρόπο με τον οποίο ο ΟΦΗ, αντιμετωπίζει τα δέκα παιχνίδια των πλέι-οφ.

Ο ΟΦΗ έχει εξασφαλίσει το ευρωπαικό εισιτήριο, ότι και να γίνει στα πλει-οφ και απo τις δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ, γίνεται σαφές ότι ο στόχος είναι η ομάδα να αποφύγει περισσότερους τραυματισμούς απο αυτούς που ήδη έχει (Τσιλιανίδη-Βαζ) και να προετοιμαστεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
«Eίναι περίεργο και παράξενο. Παίζουμε ξανά ποδόσφαιρο μετά απο 97 μέρες.Πρέπει στα πρώτα παιχνίδια να είμαστε προσεκτικοί. Να διαχειριστούμε τα παιχνίδια ώριμα" επισημαίνει ο τεχνικός του ΟΦΗ και προσθέτει λέγοντας ότι «δεν είχαμε άγχος όλη τη χρονιά, πόσο μάλλον τώρα».
Σε ότι αφορά στο παιχνίδι με τον Αρη, ανέφερε ότι «μακάρι να πάμε με Αρη το ίδιο καλά, όσο και στα δυο προηγούμενα παιχνίδια, για το πρωτάθλημα.  Παιχνίδι με παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να έχουμε την  καλύτερη δυνατή απόδοση και να προετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά», τόνισε ο τεχνικος του ΟΦΗ.

Δείτε στο παρακάτω VIDEO την τοποθέτηση του προπονητή του ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτήν την ενδεκάδα σκέφτεται με Αρη

Read 768 times Last modified on Thursday, 04 June 2020 22:45
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media