Print this page

Aπο 14-21 Ιουνίου η σέντρα στην Σούπερ Λίγκ 2, προς ματαίωση η Football league

29 May 2020 Written by

Μεταξύ 14-21 Ιουνιου προσδιορίζεται η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ 2, σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή της ομάδας των Χανίων, Αλέκου Βοσνιάδη στην ιστοσελίδα athlitiko.gr.

Σε ματαίωση οδηγείται η Football league.

Οι πιο σημαντικές ειδήσεις της ημέρας (Παρασκευή 29/5):

-O Kοσμάς Τσιλιανίδης που υπέστη ρήξη προσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο, χειρουργήθηκε και θα ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα αποκατάστασης.
Στην ανακοίνωση της, η ΠΑΕ κάνει λόγο για “απόλυτα πετυχημένη επέμβαση”.
Η εκτίμηση για την επιστροφή του παίκτη στην ενεργό δράση, είναι σε έξι μήνες
-Ηλεκτρονικό εισιτήριο και αυτόματο αποκλεισμό των  διπλανών θέσεων, ώστε να τηρουνται οι αποστάσεις μεταξύ των φιλάθλων στο γήπεδο, προβλέπει η ολοκληρωμένη πρόταση που κατέθεσε ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, για την παρουσία του 20% των φιλάθλων σε κάθε γήπεδο, ακόμα και στα παχνίδια των πλέι-οφ.
Σύμφωνα, με τα όσα διέρρευσαν για την πρωτοποριακή πρόταση του ΟΦΗ, που είναι σε συνεργασία με την ticket master την εταιρεία που έχει την διαχείριση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου της ΠΑΕ, υπάρχει η δυνατότητα, με την ηλεκτρονική κράτηση του εισιτηρίου, να μπλοκάρονται απευθείας οι περιμετρικές θέσεις στην εξέδρα, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός στα γήπεδα.
Ο έλεγχος των φιλάθλων για την τήρηση των αποστάσεων θα γίνεται με σεκιούριτι, με την ευθύνη των γηπεδούχων ΠΑΕ.
Η πρόταση θα κατατεθεί στην κυβέρνηση, η οποία και θα αποφασίσει.
-Στις 5.30 η on line συνέντευξη τύπου του Γιώργου Σίμου, για τις εξελίξεις στον ΟΦΗ. Με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του, για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.
-Ηδη απο χθές με δηλώσεις του σε Κυπριακό ραδιόφωνο, ο συνεργάτης του, Περικλής Παπαπαναγής, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον 35χρονο επιθετικό Φώτη Παπουλή, αλλά και για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό Πραξιτέλη Βούρο.

Read 504 times Last modified on Friday, 29 May 2020 20:46
Rate this item
(0 votes)

Latest from george