Print this page

Η επιστροφή του Νίκου Παπαδόπουλου στους πάγκους

26 May 2020 Written by

Toυ Γιώργου Κορτσιδάκη

Επιστρέφει στους πάγκους ο Νίκος Παπαδόπουλος, όπως διαβάζουμε στην έγκυρη Sportime.
O πρώην τεχνικός του ΟΦΗ, μετά το διαζύγιο με τον Απόλλωνα Σμύρνης, προτίμησε να μείνει εκτός και να περιμένει τη νέα περίοδο.
Σύμφωνα με το δημοσιεύμα, ο Νίκος Παπαδόπουλος, έχει δεχθεί μια δελεαστική πρόταση απο ομάδα της πρώτης κατηγορίας  Κύπρου, όπου γενικά το επίπεδο, είναι αρκετά καλό αγωνιστικά και οικονομικά και σίγορα καλύτερο απο το προηγούμενο πέρασμα του «Παπ» απο το Νησί, πριν απο 8 χρόνια στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και τον Εθνικό Άχνας τη διετία 2011-12.
Ο Νίκος, δεν έχει ασφαλώς πρόβλημα να δουλέψει στην Κύπρο, όπου έχει διατηρήσει, ισχυρές φιλίες, με ανθρώπους του ποδοσφαίρου, παράγοντες, προπονητές και παίκτες.
Είναι όμως, μια απόφαση που θα την σκεφθεί σοβαρά, πριν την πάρει.
Πάντως αυτή, δεν είναι η μοναδική πρόταση που εξετάζει ο Μακεδόνας τεχνικός.
Υπάρχει και μια ομάδα της Σούπερ Λίγκ 2, η οποία σκέφτεται να «ρίξει» αρκετά χρήματα τη νέα περίοδο, με σκοπό, να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία.
Μάλιστα λέγεται ότι, η ομάδα αυτή, συζητάει ήδη για τεχνιkό διευθυντή τον Παύλο Μυροφορίδη, ένα άνθρωπο που έχει στενή σχέση, με το Νίκο Παπαδόπουλο, καθώς μαζί πανηγύρισαν μαζί, άνοδο με τον Ηρακλή και γενικά έχουν καλή "χημεία".
Σε κάθε περίπτωση, ο Νίκος Παπαδόπουλος, δεν είναι απο τους προπονητές, που θα μείνουν καιρό χωρίς δουλειά.
Μόνο αν το κάνει, απο επιλογή.

Read 2156 times Last modified on Tuesday, 02 June 2020 13:55
Rate this item
(0 votes)

Latest from george