Print this page

Καζάνι που βράζει ο Εργοτέλης

23 May 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο Εργοτέλης, δείχνει καζάνι που βράζει.

Ο πρώην ιδιοκτήτης (Βρέντζος), κατηγορεί τον σημερινό (Σάμι), στον οποίο ο ίδιος παρέδωσε την ομάδα, ότι υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ οφειλές, αλλά και παίκτες απλήρωτοι και τον καλεί να του επιστρέψει την ΠΑΕ.

Ο Σάμι, σύμφωνα με τον Βρέντζο, απάντησε "χυδαία" μέσω SMS στις κατηγορίες του πρώην ιδιοκτήτη, κλείνοντας του, την πόρτα.

Θέση στην διαμάχη, παίρνει και ο πρόεδρος του Γ.Σ. Εργοτέλης Γιώργος Στειακάκης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτήν καλεί τον Σάμι, να πάρει αποφάσεις. 

Παράλληλα τονίζει, οτι ο ενθουσιασμός του Αιγύπτιου επενδυτή έχει χαθεί και τον καλεί αν ο Εργοτέλης, δεν είναι στις προτεραιότητες του, να σκεφθεί λογικά και ψύχραιμα.

«Δεν είμαστε αγνώμονες και εκτιμάμε τι έχει κάνει» τονίζει ο γνωστός νομικός, πρόεδρος του Γ.Σ Εργοτέλης για τον Αιγύπτιο Σάμι, για τον οποίο όμως επισημαίνει πως σε αντίθεση με το ενθουσιώδες του ξεκίνημα, «ο ενθουσιασμός του εξανεμίστηκε και το ενδιαφέρον του περιορίστηκε σημαντικά» για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.
Ενώ τονίζει ακόμη ότι «η αγάπη και αφοσίωση για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ των Τουτζάρη (το εννοώ παρότι ήρθε ξένος τότε), Σεβαστάκη (σε μεγάλο βαθμό) και Μποβολετη κρατούν ακόμη την ΠΑΕ πάνω στις ράγες της διαδρομής της».

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Εργοτέλης, στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στον Αιγύπτιο ιδιοκτήτη, επισημαίνοντας ότι «αν θέλει και μπορεί ο Μαγκετ Σάμι να ασχοληθεί με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, να παραμείνει γιατί δεν είμαστε αγνώμονες και εκτιμάμε τι έχει κάνει. Αν, όμως, δεν ενδιαφέρεται επαρκώς, ή δεν είναι ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στις προτεραιότητες του, καλό θα ήταν να σκεφτεί ορθολογικά και ψύχραιμα».

Το τι ακριβώς θα γίνει θα το δούμε σύντομα.

Φαίνεται ξεκάθαρα πάντως απο την τοποθέτηση, του προέδρου του Γ.Σ. Εργοτέλης, ότι ο σύλλογος περιμένει κάτι περισσότερο, απο τον Αιγύπτιο επενδυτή, ο οποίος φαίνεται να έχει τον Εργοτέλη σε ...δεύτερο πλάνο, καθώς έχει ήδη την ιδιοκτησία μιας ομάδας στην Αίγυπτο την Γουάντι Ντέγκλα.

 

Η τοποθέτηση του Γιώργου Στειακάκη:

"Είναι τιμητικό, καταρχήν, που ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, Μαγκετ Σαμι, δείχνει να επιθυμεί να παραμείνει στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, όπως και ότι ο πρώην πρόεδρος, Γιώργος Βρέντζος, επιθυμεί να επανέλθει και να αγοράσει τις μετοχές από τον τωρινό ιδιοκτήτη. Ο ερασιτέχνης ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ δεν μπορεί, βέβαια, να υποδείξει στην ιδιοκτησία τι πρέπει να κάνει, ούτε πολύ περισσότερο, να υποχρεώσει σε συγκεκριμένη ενέργεια. ΟΜΩΣ: Επειδή, νομικά, τυχόν αρνητική εξέλιξη της ΠΑΕ θα έχει άμεσες συνέπειες για την εξέλιξη του ΕΡΓΟΤΕΛΗ συνολικά, νομιμοποιούμαι να σχολιάσω. Η τωρινή διοίκηση θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις της επί τη βάσει μιας ρεαλιστικής θεώρησης της κατάστασης και να συνεχίσει εφόσον βάσιμα εκτιμά ότι μπορεί να υποστηρίξει το εγχείρημα που (ευτυχώς κατά τη γνώμη μου) ανέλαβε πριν τρία χρόνια. Τότε υπήρχε και ενθουσιασμός και σχέδιο από μέρους του τωρινού ιδιοκτήτη. Τον αγκαλιάσαμε και μάς αγκάλιασε. Στην πορεία αυτός ο ενθουσιασμός εξανεμίστηκε και το ενδιαφέρον του περιορίστηκε σημαντικά. Τότε, ευτυχώς, η αγάπη και αφοσίωση για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ των Τουτζάρη (το εννοώ παρότι ήρθε ξένος τότε), Σεβαστάκη (σε μεγάλο βαθμό) και Μποβολετη κρατούν ακόμη την ΠΑΕ πάνω στις ράγες της διαδρομής της. Ωστόσο, πέραν από τα συμφέροντα και τις αντιπάθειες και αντιπαραθέσεις (όλα ανθρώπινα είναι) αυτό που θα πρέπει να κυριαρχήσει είναι ο ρεαλισμός. Αν θέλει και μπορεί ο Μαγκετ Σάμι να ασχοληθεί με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, να παραμείνει γιατί δεν είμαστε αγνώμονες και εκτιμάμε τι έχει κάνει. Αν, όμως, δεν ενδιαφέρεται επαρκώς, ή δεν είναι ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στις προτεραιότητες του, καλό θα ήταν να σκεφτεί ορθολογικά και ψύχραιμα. Εγώ προσωπικά, το ξέρουν όλοι, σχετικά με τα θέματα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ δεν επηρεάζομαι από προσωπικές φιλίες ή αντιπάθειες, ούτε πρόκειται να αντιπαρατεθώ με κάποιον που έχει προσφέρει από λίγο έως πολύ, ιδίως τώρα λόγω του θεσμικού μου ρόλου. Τονίζω όμως σε όποιον παίρνει αποφάσεις, που άμεσα ή έμμεσα επηρεάζουν το μέλλον του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, να το σκεφτεί καλά πριν κάνει την επιλογή του. Είναι ο σωστός χρόνος. Είμαστε εδώ από κάθε άποψη".

Read 2601 times Last modified on Friday, 29 May 2020 21:58
Rate this item
(0 votes)

Latest from george