Print this page

Πέφτουν στην πισίνα οι αθλητές σε Ρέθυμνο και Χανιά

21 May 2020 Written by

Πέφτουν ξανά στην πισίνα οι ομάδες των Χανίων και του Ρεθύμνου.

Τη Δευτέρα 25 Μαίου, ανοίγει το κολυμβητήριο του Ρεθύμνου.

Ενώ στο κολυμβητήριο Χανίων, έχει ήδη ανοίξει απο τις 18 του μήνα η 50ρα πισίνα και ανοίγει τα επόμενα 24ωρα και η 25αρα.

Η ανακοίνωση του ΝΟΡεθύμνου για το κολυμβητήριο στο Ρέθυμνο:

“Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 25/5/2020 ανοίγει η πισίνα για αθλητές άνω των 13 ετών που συμμετέχουν σε αγωνιστικές δραστηριότητες.

Πιο συγκεκριμένα, επανεκινούν το αγωνιστικό τμήμα κολυμβησης και οι ομάδες πόλο Γυναικών, Νεανίδων-Κορασίδων, Μίνι Κορασίδων (γεν.2007 και μεγαλύτερες), Ανδρών, Εφήβων-Παίδων και Μίνι Παίδων (γεν. 2007 και μεγαλύτεροι). Κατά την προπόνηση των αγωνιστικών αυτών τμημάτων θα τηρούνται πλήρως οι οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ).

Τα υπόλοιπα τμήματα (προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης, ομάδες προμίνι πόλο, ακαδημίες και ώρες κοινού) δεν επανεκινούν ακόμα, καθώς περιμένουμε ανάλογες οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς.”

Η ανακοίνωση από τον ΝΟΧανίων για το κολυμβητήριο στα Χανιά:

«Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό ότι από το περασμένο Σάββατο 16 Μαΐου, οπότε και κολύμπησαν πρώτοι οι δύο πρωταθλητές κολύμβησης, Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης, λειτουργεί κανονικά το κολυμβητήριο Χανίων.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 18 του μήνα, σταδιακά, έχουν ξεκινήσει την λειτουργία τους όλα τα τμήματα του Ομίλου μας, επιστρέφοντας έτσι σιγά-σιγά σε μια κανονικότητα.

Οι αθλητές μας, καθώς και οι προπονητές, αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα της πανδημίας προσπαθούν προσεκτικά να επιστρέψουν στη δράση με απώτερο στόχο να προετοιμαστούν για τις διοργανώσεις που έχει ανακοινώσει για τον τρόπο που θα διεξαχθούν αυτό το καλοκαίρι, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Να σημειωθεί πως εκτός των αθλημάτων της πισίνας, στη δράση έχει επιστρέψει και το κανόε καγιάκ, ενώ μέσα σε επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει και η ιστιοπλοΐα.

Τέλος, προς ενημέρωση όλων, μετά την 50άρα πισίνα, μέσα στα επόμενα 24ωρα δρομολογείται και η επανεκκίνηση για την πισίνα 25μ.».

Read 534 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george