Print this page

H επιστροφή της Μπάγερν στο γήπεδο, έφερε την ελπίδα

06 Apr 2020 Written by
Του Γιώργου Κορτσιδάκη
Στην εποχή του κορωνοϊου, που το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός συνολικά έχει καταργηθεί, η πιο ελπιδοφόρα είδηση, έρχεται απο την Γερμανία και την Μπάγερν.
Ο Γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του, στις προπονήσεις!
Αν και η επιλογή αυτή, αμφισβητείται απο πολλούς, η Μπάγερν επισημαίνει ότι ότι η απόφαση ελήφθη σε συνενόηση με την κυβέρνηση.
Tην Δευτέρα (6/4) οι παίκτες του Γερμανικού συλλόγου, ξεκίνησαν ανα γκρούπ τις προπονήσεις, εν μέσω κορωνοϊου.
Είναι η πρώτη φορά, που οι παίκτες του Γερμανικού συλλόγου, επιστρέφουν στις προπονήσεις, μετά τις 13 Μαρτίου όταν και εφαρμόστηκε η καραντίνα.
Οι προπονήσεις της Μπαγερν, όπως ανακοινώθηκε, θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και θα τηρούνται όλα τα μέτρα υιγιεινής.
Στις προπονήσεις (ανά γκρουπ) έχουν επιστρέψει ακόμη οι Λειψία, Σάλκε, Ντόρτμουντ, Άιντραχτ, Χόφενχαϊμ, Άουγκσμπουργκ και Βόλφσμπουργκ.
Το αν αυτό σημαίνει πως το Γερμανικό πρωτάθλημα, είναι εφικτό να ξεκινήσει σε 1-2 μήνες, είναι κάτι που θα μπορεί να απαντηθεί στο επόμενο διάστημα, τονίζουν τα ΜΜΕ της χώρας.
Το ισχυρό Γερμανικό σύστημα υγείας, δείχνει πολύ μεγάλες αντοχές, στην πανδημία του κορωνοϊου και αυτό κάνει τους Γερμανούς να αισιοδοξούν για το αύριο.
Την ίδια ώρα, σε άλλες Ευρωπαικές χώρες, όπως η Ιταλία, η  Ισπανία, η Αγγλία και  η Γαλλία, που έχουν χτυπηθεί σκληρά απο την πανδημία, δεν μπορεί ακόμη να γίνει συζήτηση για το ποδόσφαιρο.
 
Στην Ιταλία, που μετράει καθημερινά εκατοντάδες θύματα απο τον κορωνοϊο, η καραντίνα συνεχίζεται απο τις 9 Μαρτίου και όπως γράφει ο Gurdian, το πλάνο που συζητιέται, είναι το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί στα τέλη του Σεπτεμβρίου ή τον Οκτώβριο, εφ' όσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Η ομάδα που νίκησε τον κορωνοϊο
 
 
To δημοσιεύμα του Gurdian
Read 2294 times Last modified on Monday, 13 April 2020 14:12
Rate this item
(0 votes)

Latest from george