Print this page

Ο κορωνοϊος και η ευκαιρία δημιουργίας κανονικότητας στο ποδόσφαιρο

30 Mar 2020 Written by

Η υπόθεση του κορωνοϊου, είναι μια ευκαιρία να  δημιουργηθεί ένα περιβάλλον κανονικότητας στο ποδόσφαιρο,μακριά από σκοπιμότητες, τονίζει ο τεχνικός διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Flnews.gr o Γιώργος Τουτζιάρης, επισημαίνει ότι "μιλώντας για ποδόσφαιρο, όσο άκαιρο κι αν είναι τώρα, μάλλον είναι ευκαιρία να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον κανονικότητας σε όλα. Μακριά από σκοπιμότητες και να δούμε πως θα ωφεληθούν όλοι μακροπρόθεσμα. Ακούμε για διάφορες επιλογές, που, όλες, ανάλογα από πού προέρχονται, κρύβουν από πίσω μια σκοπιμότητα...
Νομίζω ότι υπάρχει χρόνος να καθίσουμε όλοι οι φορείς, ομοσπονδία, λίγκες, ποδοσφαιριστές και παράγοντες και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον το οποίο δεν θα αλλάζει κάθε τόσο και θα συμβάλλει στη δημιουργία ενός προϊόντος ανταγωνιστικού και θελκτικού σε όσους το παρακολουθούν... Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μείνουμε σε λόγια αυτή τη φορά... Καλή δύναμη σε όλους».

Σε ότι αφορά την υπόθεση του κορωνοϊου, τονίζει πως «να υπενθυμίσω σε όλους πόσο σημαντικό είναι πλέον να πειθαρχήσουμε σε ό,τι μας ζητούν οι αρμόδιοι φορείς υγείας. Ελπίζω σύντομα να τελειώσει αυτή η δοκιμασία για όλο τον κόσμο. Είναι πραγματικά ανατριχιαστικό να βλέπεις να είμαστε ουσιαστικά σε πόλεμο και ο εχθρός να είναι αόρατος".

Read 529 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george