karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Το μήνυμα του κόσμου στους παίκτες του ΟΦΗ: "Εμείς τον παλμό και εσείς τη μπάλα στο πλεχτό"

26 Feb 2020 Written by
Στον ΟΦΗ ο ξεσηκωμός για το παιχνίδι της Κυριακής (7μμ) με τη Λαμία στο Γεντί Κουλέ, συνεχίζεται με τους οργανωμένους συνδέσμους της ομάδας, να βγάζουν ανακοίνωση και να ζητούν απο τον κόσμο του ΟΦΗ, να σπεύσει μαζικά στο γήπεδο. "Χτυπάμε ξανά την πόρτα της Ευρώπης, στηριζόμενοι μόνο στις δικές μας τις δυνάμεις, πατώντας μόνο στα δικά μας τα πόδια!" αναφέρεται στην ανακοίνωση των οργανωμένων συνδέσμων του ΟΦΗ, με ένα μήνυμα προς τους παίκτες του ΟΦΗ "τη Κυριακή στη Θύρα 4 τα τύμπανα θα δώσουν το ρυθμό,εμείς τον παλμό κι εσεις θα βάλετε την μπάλα στο πλεκτό!!"
Ο ΟΦΗ με νίκη εξασφαλίζει την συμμετοχή του στην εξάδα των πλέι-οφ που του χαρίζει ενδεχόμενα και ένα ευρωπαικό εισιτήριο, για τη νέα περίοδο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των συνδέσμων του ΟΦΗ:
«Φίλοι του Ο.Φ.Η,
Περιμέναμε μια ζωή ολόκληρη για μια ημέρα σαν την ερχόμενη Κυριακή.
Για μια ημέρα όπου ανεξάρτητοι και υγιείς, θα χτυπάμε ξανά την πόρτα της Ευρώπης.
Στηριζόμενοι μόνο στις δικές μας τις δυνάμεις, πατώντας μόνο στα δικά μας τα πόδια!
Όλα αυτά τα χρόνια ο Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου πέρασε πολλά. Κατέβηκε στον ποδοσφαιρικό Άδη, τσακίστηκε στις συμπληγάδες των δεινοσαύρων που διαφεντεύουν τον ελληνικό αθλητισμό, ναυάγησε στις ξέρες κάθε λογής καλοθελητών και παρατρεχάμενων.
Όμως ως οπαδικό κίνημα και Θύρα 4,εμείς οι οπαδοί του Ο.ΦΗ. ποτέ δε χάσαμε την πίστη μας, την αξιοπρέπειά μας, την περηφάνια μας!
Ποτέ δεν υποκύψαμε, ποτέ δε συμβιβαστήκαμε, ποτέ δε βάλαμε φρένο στα όνειρά μας για έναν Ο.Φ.Η. καθαρό και αυτόφωτο!
Και να ‘μαστε τώρα, ξανά, μπροστά στην πόρτα της Ευρώπης. Με μια ομάδα που σε διοικητικό και ιδιοκτησιακό επίπεδο, δικαιώνει απόλυτα τους αγώνες μας και εκπληρώνει τις προσδοκίες μας.
Φίλοι του Ο.Φ.Η., φίλαθλοι της Κρήτης!
Ελάτε μαζικά να γεμίσουμε το Γεντί Κουλέ αυτή την Κυριακή!
Ειδικά εσείς που, απογοητευμένοι απ’ την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχετε γυρίσει από καιρό την πλάτη στο γήπεδο και στα ποδοσφαιρικά γεγονότα.
Στον Όμιλο Φιλάθλων Ηρακλείου ξανακερδίσαμε τις Κυριακές μας. Ξανακερδίσαμε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ερχόμαστε και να φεύγουμε από το γήπεδό μας με το κεφάλι ΨΗΛΑ. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερό μας επίτευγμα! Είναι υποχρέωση όλων μας την ερχόμενη Κυριακή να ήμαστε στο πλευρό της ΟΜΙΛΑΡΑΣ μας και πουθενά αλλού, παρά μονο στη Θύρα 4 και το ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ!
Γεμάτοι καμάρι,περηφάνια μα κυρίως ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!
Ελάτε στο γηπεδο από νωρίς όλοι μαζικά, με τα ασπρόμαυρα κασκόλ στο λαιμό,τρελαμενοι, πορωμενοι για το δικό μας νταβαντουρι!
Παίχτες και κόσμος με δύναμη πάθος και τσαμπούκα!!Ελάτε να το ζησουμε ολοι μαζί μια γροθιά!!
Τη Κυριακή στη Θύρα 4 τα τύμπανα θα δώσουν το ρυθμό,εμείς τον παλμό κι εσεις θα βάλετε την μπάλα στο πλεκτό!!
ΝΑΙ ΡΕ ΟΦΗ!!
Υ.Γ:Παίξτε για το σήμα που φοράτε στη καρδιά!
Snakes 4 Heraklion club
ΚΡΗΤΕΣ 4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος
Στέκι φίλων ΟΦΗ Αρχανών»
 
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 φιλοξενεί 250 προσφυγόπουλοα απο όλη την Κρήτη
 
Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ περισσότερα από 250 παιδιά προσφυγικών οικογενειών, απο Συρία, Αφγανιστάν, ΙΡΑΚ, που φιλοξενούνται σε Ηράκλειο, Σητεία και Χανιά, με τους συνοδούς τους θα φιλοξενηθούν στη θύρα 8 του «Θ. Βαρδινογιάννης», στο παιχνίδι με τη Λαμία. «Ενα νησί, μια ομάδα, μια αγκαλιά», αναφέρει ως σύνθημα της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την ενέργεια της αυτή.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:
«Με το σύνθημα «ένα νησί, μια ομάδα, μια αγκαλιά», η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και η Αναπτυξιακή Ηρακλείου, με την υποστήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, στέλνουν μήνυμα αγάπης προς τον συνάνθρωπο!
Την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020, στο πλαίσιο του αγώνα με την Λαμία για την 26η αγωνιστική της Super League, θα φιλοξενηθούν στη θύρα 8 του «Θ. Βαρδινογιάννης» περισσότερα από 250 παιδιά προσφυγικών οικογενειών με τους συνοδούς τους, που διαμένουν στο νησί.
Παράλληλα, τον αγώνα θα παρακολουθήσουν οικογένειες αιτούντων άσυλο που φιλοξενούνται σε Ηράκλειο, Σητεία και Χανιά, παρουσία του αναπληρωτή εκπροσώπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στην Ελλάδα, κ. Jason Hepps, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και των τοπικών εταίρων του προγράμματος.
Τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και τους διαιτητές θα συνοδεύσουν στον αγωνιστικό χώρο 25 παιδιά τα οποία κατάγονται από εμπόλεμες περιοχές της Συρίας, του Αφγανιστάν και του Ιράκ, έχοντας δώσει τον δικό τους αγώνα ζωής.
Υπενθυμίζεται ότι στην Κρήτη, από το 2017 έως σήμερα, υλοποιείται το Πρόγραμμα ESTIA-Στήριξη Έκτακτης Ανάγκης για την Ένταξη και τη Στέγαση, από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ηρακλείου και τοπικούς φορείς, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στο πλαίσιο του προγράμματος, φιλοξενούνται περίπου 900 άτομα ευάλωτων οικογενειών σε 200 αυτόνομες κατοικίες στους Δήμους Ηρακλείου, Μαλεβιζίου, Χανίων και Σητείας.
Η επιτυχία του προγράμματος έγκειται στη διασφάλιση της αρμονικής συνύπαρξης των φιλοξενούντων με τις τοπικές κοινωνίες καθώς και στην παροχή αξιοπρεπών συνθηκών διαβίωσης για τους ανθρώπους που έχουν αιτηθεί άσυλο στην χώρα μας. Σε αυτήν την προσπάθεια, η κοινωνία των πολιτών της Κρήτης, έχει δείξει για ά
Read 1086 times Last modified on Wednesday, 26 February 2020 16:37
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi