Print this page

Αντεξε ένα ημίχρονο ο ΟΦΗ στην Τούμπα

09 Feb 2020 Written by

O ΟΦΗ άντεξε για ένα ημίχρονο στην Τούμπα, κράτησε το μηδέν στην άμυνα, αλλά το δεύτερο 45λεπτο δεν ήταν ανάλογο για την κρητική ομάδα, η οποία με δυο πέναλτι, δέχθηκε 4 γκολ απο τον ΠΑΟΚ και ηττήθηκε με 4-0.

Ο ΟΦΗ κρατάει το καλό του πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι και προχωράει παρακάτω, όπου τον περιμένει ένας τελικός με τον Ατρόμητο στο Γεντί Κουλέ.

Στο παιχνίδι αυτό, επιστρέφουν για τον ΟΦΗ οι 6 τιμωρημένοι (Φιγκειρέδο, Μεγιάδο, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Τσιλιανίδης, Κοροβέσης), που δεν αγωνίστηκαν στην Τούμπα.

Η ήττα απο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δεν είναι τίποτε, άλλο, παρά μια ήττα εντός προγράμματος.

Η βασική στόχευση του ΟΦΗ, όπως έχει αυτή τη στιγμή η κατάσταση στο πρωτάθλημα, είναι στα δυο εντός έδρας παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τη Λαμία.

Ο ΟΦΗ αιφνιδίασε τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο,καθώς ο Σίμος, έβαλε στην ενδεκάδα παίκτες που ήταν στο όριο καρτών όπως ο Σεμέντο, ο Νέιρα και ο Σωτηρίου.

Η άμυνα του ΟΦΗ δεν κινδύνευσε καθ' όλου, ενώ η μοναδική φάση του πρώτου 45λεπτου, ήταν για τον ΟΦΗ στο 39' με τον Σεμέντο να πλασάρει άουτ απο καλή θέση.

Στην φάση αυτή υπήρξαν και αποδοκιμασίες απο την εξέδρα του ΠΑΟΚ, με τους περίπου 20 χιλιάδες φίλους του δικεφάλλου, να μην ειναι ικανοποιημένοι απο το πρόσωπο της ομάδας τους.

Ενώ και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Φερέιρα, έκανε δυο μαζεμένες αλλαγές, βάζοντας στο παιχνίδι Λημνιό και Μαουρίσιο, αντί των Ελ Καντουρί και Ενσίτι.

ΟΦΗ και ΠΑΟΚ πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0, αλλά στο ξεκίνημα της επανάλληψης ο ΠΑΟΚ στο 49' κέρδισε το πρώτο πέναλτι, σε ανατροπή του Λημνιού απο τον Μπράουν.

Ο Σωτηρίου με ωραία εκτίναξη, απέκρουσε το πέναλτι του Μπίσεσβαρ, αλλά ο Ακπομ στο ριμπάοπυντ κέρδισε τους αμυντικούς του ΟΦΗ και με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 59' ο ΠΑΟΚ, κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, σε κράτημα του Γιαννούλη στον Λάμπρου.

Το εκτέλεσε ο Ακπομ και έκανε το 2-0.

Κάπου εκεί, το παιχνιδι τελείωσε.

Στο 66' ο Λάμπρου με κεφαλιά έκανε το 3-0 και στο 83' ο Αουγκούστο με σουτ εκτός περιοχής το τελικό 4-0.

 

 

Read 1978 times Last modified on Wednesday, 12 February 2020 20:23
Rate this item
(0 votes)

Latest from george