Print this page

Απαράδεκτη ενέργεια του Σεμέντο: Εσπρωξε βίαια ένα ball boy στο γήπεδο του ΟΦΗ (VIDEO)

22 Jan 2020 Written by

Απαράδεκτη και ...ανόητη ενέργεια του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Σεμέντο, με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός  (0-1) στο Γεντί Κουλέ.

Ο Πορτογάλος στόπερ των ερυθρόλευκων, πήγε να πάρει βίαια τη μπάλα απο τα χέρια ενός ball-boy, εσπρωξε ένα μικρό παιδί και το έριξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να απειληθεί σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο, καθώς πήγαν με άγριες διαθέσεις πάνω του, παίκτες του ΟΦΗ, κυρίως ο Φερέιρα.

Ο διαιτητής του έδειξε σωστά δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι θα χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Απαράδεκτη και καταδικαστέα η συμπεριφορά του πάικτη του Ολυμπιακού, απέναντι σε ένα μικρό παιδί και μάλιστα μέσα στο γήπεδο.

Ακόμα και οι συμπαίκτες του, δεν μπορούσαν να πιστέψουν την απίστευτη αντίδραση του.

Το παιχνίδι είχε λήξει, ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει  και ο Σεμέντο δεν έχει καμία δικαιολογία, για να έχει αυτή την αντίδραση, η οποία παραπέμπει σε συμπεριφορές που δεν έχουν θέση στο ποδόφαιρο.

Με την ενέργεια του αυτή, στέρησε απο την ομάδα του, την παρουσία του στο επόμενο ντέρμπι.

Αλλά έδειξε πάνω απο όλα, το χαρακτήρα του.

Το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να ζητήσει συγγνώμη για αυτή του τη συμπεριφορά, που είναι ντροπή για τον ίδιο και το ποδόσφαιρο.

 

Δείτε εδώ μέσα απο τα επίσημα στιγμιότυπα απο τα κανάλια novasports.gr την ενέργεια του Σεμέντο να σπρώξει το ball-boy στο γήπεδο του ΟΦΗ και να αποβληθεί.

Δείτε και εδώ την αποβολή του Σεμέντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η συγγνώμη του Σεμέντο

 

Read 2221 times Last modified on Saturday, 25 January 2020 19:53
Rate this item
(0 votes)

Latest from george