Print this page

"Ο ΟΦΗ έχασε ένα μεγάλο Ομιλίτη"

01 Dec 2019 Written by

 

Ο χαμός του πρώην βουλευτή Ηρακλείου, αλλά και γνωστού φίλου του ΟΦΗ Γιώργου Δεικτάκη, ο οποίος έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, μετά απο ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο γήπεδο του ΟΦΗ, στο περιθώριο του αγώνα με την ΑΕΚ, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του ΟΦΗ. Στην συλλυπητήρια ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, κάνει λόγο για ένα "μεγάλο Ομιλίτη", αλλά και ένα "σύμμαχο του ΟΦΗ, σε όλες τις κατα καιρούς μάχες, που έδωσε για να βρεί το δίκιο του".

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δεικτάκη, για τον ξαφνικό χαμό του. Ο Γιώργος Δεικτάκης, υπήρξε ένας αγνός φίλος του ΟΦΗ μας, τον οποίο και υπηρέτησε ποδοσφαιρικά και παραγοντικά.

Ο χαμός του, μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο γήπεδο μας, το γήπεδο που αγάπησε και παρακολουθούσε με πάθος, σαν ένας απο εμάς, τα παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας, μας συγκλόνησε όλους.

Ο Γιώργος Δεικτάκης, μέσα απο τον πολιτική και κοινωνική του δράση, ήταν ένας μεγάλος σύμμαχος του ΟΦΗ, σε όλες τις κατα καιρούς μάχες, που έδωσε για να βρεί το δίκιο του.

Ο ΟΦΗ έχασε ένα μεγάλο Ομιλίτη!

Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του, για την μεγάλη τους απώλεια.

Γιώργο Δεικτάκη, Καλό Παράδεισο!

Read 690 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george