karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Η εντυπωσιακή πρόβλεψη του Νίκου Μαχλά στο WINNER: "Ο ΟΦΗ θα χτυπήσει πρωτάθλημα σε 2-3 χρόνια" (VIDEO)

26 Nov 2019 Written by

Ο Νίκος Μαχλάς εκτιμάει ότι ο ΟΦΗ σε 2-3 χρόνια απο σήμερα με τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα, θα μπορέσει να διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Αυτό υποστήριξε ο άλλοτε μεγάλος άσος του ΟΦΗ, στην πρεμιέρα της εκπομπής WINNER της τηλεόρασης CRETA, εκφράζοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που τρέχουν σήμερα το πρότζεκτ της ομάδας.

"Πιστεύω ότι σε μια διετία, τριετία, ο ΟΦΗ θα πρωταγωνιστεί και για το πρωτάθλημα" ανέφερε ο Νίκος Μαχλάς, κάνοντας μια εντυπωσιακή πρόβλεψη που θα συζητηθεί για τον ΟΦΗ.

Ακόμη, ο σπουδαίος Νίκος Μαχλάς, αναφέρθηκε στον Μιχάλη Μπούση, ενώ αποκάλυψε την ιδιαίτερη και φιλική σχέση που έχει χτίσει μαζί του, ωστόσο τόνισε ότι στην παρούσα φάση δεν τίθεται ζήτημα να ασχοληθεί και ο ίδιος ενεργά για τον ΟΦΗ, χωρίς όμως να αποκλείεται κάτι τέτοιο στο μέλλον.

Ο Μαχλάς έκανε ακόμη  λόγο για αναγκαία μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο, επισημαίνοντας ότι "το balance της ομάδας σε επίθεση και άμυνα δεν είναι το ίδιο".

Ενώ, έκανε ξεχωριστή αναφορά στην Εθνική του Φαν Σιπ τον οποίο στηρίζει προσωπικά και το επιτελείο του, και προέβλεψε ότι με τον Ολλανδό προπονητή το Εθνικό μας 

Ο Μαχλάς συγκινήθηκε όταν στην εκπομπή παρουσιάστηκε ένα ντοκουμέντο με το πρώτο του δελτίο στον ΟΦΗ σε ηλικία 15 ετών, πριν απο 31 χρόνια (1988), ενώ μια ιδιαίτερη στιγμή ήταν και η αναφορά στον προσωπικό του γολγοθά με το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε το παιδί του, ευχαριστώντας τον Θεό και όσους ήταν στο πλευρό του, ώστε η κατάσταση του, εξελίσσεται πλέον ομαλά.

Αναλυτικά οι αναφορές του Νίκου Μαχλά στο WINNER της TV-Crteta:

Για το σοκαριστικό φινάλε με τον Ατρόμητο : Το είδα όλο το παιχνίδι. Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά, έδειξε να το θέλει πιο πολύ. Όμως η νοοτροπία της ομάδας και του προπονητή, είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Προσεγγίζουν το ποδόσφαιρο με ένα διαφορετικό τρόπο και αυτό μπορεί να αλλάξει το Ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για το δίλημμα του προπονητή, στο κρίσιμο φινάλε. Να ρισκάρει μήπως και πάρει το παιχνίδι ή να κρατήσει τον πολύτιμο βαθμό:

«Εχει αλλάξει το DNA του ΟΦΗ. Στην δική μας ομάδα, η νοοτροπία πρέπει να είναι πάμε να κερδίσουμε. Στο 93’ είχαμε ευκαιρία για να κερδίσουμε. Εκεί θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Δυστυχώς μια φάση στο φινάλε έφερε τα πάνω-κάτω».
Για το αν περνάει αγωνιστική κρίση στα τελευταία παιχνίδια ο ΟΦΗ:
«Όλα γίνανε πολύ γρήγορα και είδαμε τα αποτελέσματα της ομάδας από τα πρώτα παιχνίδια. Στην αρχή δεν το πιστεύαμε αυτό το πράγμα. Δεν είχαμε συνηθίσει αυτό το ποδόσφαιρο. Είναι φυσιολογικό να γίνεται αυτό το σκαμπανέβασμα. Μέχρι να φτάσει στο σημείο που θέλει ο ΟΦΗ, χρειάζεται ακόμη χρόνο, για να μπορέσει να σταθεροποιηθεί. Η προσέγγιση της ομάδας, είναι κάτι το εκπληκτικό.
Οι νίκες θα έρθουν. Δεν είναι τώρα το μεγάλο ζητούμενο. Η φιλοσοφία και η προσέγγιση του παιχνιδιού, είναι πολύ σημαντική».
-Για το αν έχει εντοπίσει κάποια προβλήματα στην ομάδα:
«Φαίνεται ότι το balance της ομάδας σε επίθεση και άμυνα δεν είναι το ίδιο. Το balance το επιθετικό βγάζει μάτια. Το balance το αμυντικό βγάζει μάτια ότι δεν είμαστε καλοί. Όταν αυτό δέσει, η ομάδα θα ξεφύγει και στη συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη. Πιστεύω ότι ο προπονητής θα το βρεί".

Για το αν πρέπει να βοηθηθεί η ομάδα μεταγραφικά:
«Νομίζω ναι. Φάνηκε στον άξονα με την απουσία του Μεγιάδο. Με το Νέιρα, είχε δέσει πολύ και λείπει πολύ από την ομάδα. Ο ΟΦΗ όμως έχει ποιότητα. Αν έρθει κάποιος καινούργιος πρέπει να κάνει τη διαφορά».

-Για το αν πιστεύει σε αυτό που χτίζει στον ΟΦΗ ο Γιάννης Σαμαράς:
«Εχω μια ιδιαίτερη σχέση με το Γιάννη, όπως και με το Νίκο Νιόπλια, αλλά και με τα υπόλοιπα παιδιά. Είμαστε σαν μια οικογένεια. Όταν πηγαίνω στο γήπεδο και βλέπω αυτά τα πρόσωπα, είμαι τόσο χαρούμενος, με όλο αυτό που γίνεται. Με κάνει να είναι στο γήπεδο και να το ζω με εκείνους όλο αυτό».

-Για το αν έχει επικοινωνία με τον Μιχάλη Μπούση:
«Ναι, έχουμε συχνά επικοινωνία. Εχουμε γνωριστεί είμαστε φίλοι και ανταλλάζουμε μηνύματα. Εχουμε γνωριστεί και οικογενειακά. Μάλιστα η μητέρα μου είναι αυτήν την εποχή στο Σικάγο. Στο σπίτι της μητέρας του κ. Μπούση.
Είναι εκπληκτικός άνθρωπος ο κ. Μπούσης. Βγάζει μια εκπληκτική άνεση. Δίνει το ελεύθερο σε όλους τους υπόλοιπους να δουλέψουν πάνω σε ένα πρότζεκτ.
Τους δίνει σιγουριά. Είναι πολύ προσιτός και καταλαβαίνει ότι το δικό του κομμάτι με αυτό των άλλων είναι ξεχωριστό».
-Για το αν έχει συζητήσει με τον κ. Μπούση, κάποια δική του συμμετοχή σε όλο αυτό που συμβαίνει στον ΟΦΗ:
«Όχι. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα αυτή τη στιγμή. Τώρα έχω επιστρέψει γιατί έλειπα καιρό. Χαίρομαι την ομάδα και αν τεθεί κάτι τέτοιο σε κάποια άλλη στιγμή θα το δούμε».

-Για τον ο ΟΦΗ θα φέρει μια σημαντική στιγμή επιτυχία στο μέλλον:
"Δεν μπορεί να χτιστεί η ομάδα από τη μια μέρα στην άλλη. Εγω πιστεύω ότι σε μια διετία, τριετία, ο ΟΦΗ θα πρωταγωνιστεί και για το πρωτάθλημα".

-Για το αν θα ήθελε να έχει και αυτός ένα Μπούση όταν ήταν στην ηγεσία της ομάδας:
«Μπαίνεις σε μια διαδικασία δύσκολη με προβλήματα, πας να βοηθήσεις και όλα αυτά είναι εμπειρίες. Σε κάνουν πιο δυνατό στη ζωή και σε κάνουν να εκτιμήσεις τα πράγματα διαφορετικά. Αυτή τη στιγμή γίνεται στην ομάδα αυτό που θα ήθελα και εγώ. Παραγοντικά δεν μου λείπει. Δεν ήμουν ποτέ παράγοντας. Μπήκα μπροστά γιατί έπρεπε κάποιος να μπεί. Αν δεν έμπαινα και εγώ, θα τελείωνε. Το ποδόσφαιρο, μου λείπει από ποδοσφαιρική άποψη. Κάτι που θα κάνω και θα προσφέρω. Δεν μου λείπει ο παραγοντισμός".

-Για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και το φαβορί για τον τίτλο:
"Η εικόνα είναι καλύτερη για μένα. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα. Πολλές ομάδες προσπαθούν να παίξουν καλά. Ηρθε το VAR που για μένα δίνει κάποιες βοήθειες και εξελίσσεται. Με τον πρωταθλητή μέσα από τα πλέι-οφ, θα υπάρχει ανταγωνισμός. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι τα φαβορί για τον τίτλο. Θα κριθεί στα πλει-οφ".

-Για την Εθνική ομάδα και τον Φαν Σιπ:
«Τον στηρίζω, γιατί τον ξέρω. Όπως και όλο, το γκρούπ. Ο Ααρον Βίντερ, ο Κώστας Κωσταντινίδης, που είμαστε σαν αδέρφια, ο Τάκης Φύσσας. Δέχθηκε πολύ πίεση ο Φαν Σιπ, χωρίς να τον ξέρουν. Βγήκα να πω κάποια πράγματα για αυτόν, γιατί έπρεπε. Και χαίρομαι γιατί η συνέχεια με δικαίωσε. Η Εθνική μου θυμίζει τον ΟΦΗ. Γίνονται όμορφα πράγματα. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού, που δεν έκανε ποτέ, μια ομάδα που να δημιουργεί, να παίξει ποδόσφαιρο, ότι κάνει μια σωστή ευρωπαική ομάδα. Είχαμε μάθει διαφορετικά.
Είμαι σίγουρος ότι με τον Φαν Σιπ θα πετύχει η Εθνική ομάδα και θα πάει σε μια μεγάλη διοργάνωση.
Μου αρέσει η νοοτροπία. Αλλαξε αυτό. Ηρθαν νίκες και καλές εμφανίσεις.
Στην Εθνική ομαδα το μέλλον είναι μπροστά, έρχεται.

-Για τον γολγοθά που πέρασε με το παιδί του:

"Ενοιωθα την θετική ενέργεια του κόσμου. Δίναμε ένα καθημεριnό αγώνα για μεγάλο διάστημα. Ευχαριστώ το Θεό, για όλο αυτό που συνέβη. Τα πράγματα έχουν ομαλοποιηθεί και μπορούμε να αισιοδοξούμε".

Δείτε στο παρακάτω VIDEO ΟΛΗ την αποκαλυπτική συνέντευξη του Νίκου Μαχλά στην εκπομπή WINNER στην TV-CRETA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ντοκουμέντο: Το πρώτο δελτίο του Νίκου Μαχλά στον ΟΦΗ

Read 2259 times Last modified on Tuesday, 03 December 2019 16:07
Rate this item
(0 votes)

Media

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi