Print this page

Ανώτερος σε όλα ο ΟΦΗ!

18 Nov 2019 Written by

Στην καλή μέρα που είχε ο ΟΦΗ τον Τσούλαφιτς, στάθηκε στις δηλώσεις του, ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, μετά τη νίκη με 3-0 σετ επί του Παμβοχαικού, που είναι η πρώτη νίκη του ΟΦΗ στην Volley League. Οπως ανέφερε o τεχνικός του ΟΦΗ στην συνέντευξη τύπου "ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για μας. Προσαθήσαμε να πιέσουμε όσο μπορούσαμε τον αντίπαλο. Ευτυχήσαμε να έχουμε σε πολύ καλή μέρα τον διαγώνιο μας, τον Τσούλαφιτς και καταφέραμε να κρατήσουμε την υποδοχή και να παίρνουμε διαφορές. Είναι η πρώτη μας νίκη στην μεγάλη κατηγορία. Θα μας βοηθήσει για το υπόλοιπο. Με ηρεμία θα προσπαθήσουμε να δυναμώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα μας, ώστε να έχουμε μια αξιόλογη πορεία. Περίμενα ένα δυνατό παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε για αυτό το παιχνίδι και με την εμφάνιση μας, το κάναμε πιο εύκολο".

Ο λίμπερο του ΟΦΗ, Δημήτρης Γκαράς, τόνισε με τη σειρά του πως "θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Παμβοχαικού, είναι μια ομάδα που συντάχθηκε την τελευταία στιγμή. Συγχαρητήρια στην προσοπάθεια τους. Χωρίς προετοιμασία το παλεύουν πολύ καλά. Ηρθε για μας, μια εύκολη νίκη. Θέλω να σταθώ στο δεύτερο σετ, που δώσαμε το δικαίωμα στον Παμβοχαικό, να μας απειλήσει. Τα υπόλοιπα κύλησαν καλά για μας. Θέλουμε να δείχνουμε τέτοιο πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι".

Ο προπονητής του Παμβοχαικού Nίκος Νεόφυτος, ανέφερε ότι "είχαμε προβλήματα στην υποδοχή μας. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Δεν θέλω να σταθώ σε τεχνικά σημεία, γιατί θα είναι άδικο για οτυς αθλητές μας. Είναι μια ομάδα που μετράει ένα μήνα. Χωρίς προετοιμασία, είναι πολύ δύσκολο. Αν εξαιρέσω το σημερινό παιχνίδι, σε όλα τα άλλα, τα παλέψαμε και κοιτάξαμε τους αντιπάλους στα μάτια. Είμαι υπερήφανος για αυτούς τους αθλητές που είμαι μαζί τους".

 Ο Ηλίας Λάππας του Παμβοχαικoύ, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΟΦΗ και όπως είπε "η νίκη του ΟΦΗ ειναι δίκαιη 100%. Η δική μας εμφάνιση ήταν άσχημη, δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο να χαλάσουμε την υποδοχή του ΟΦΗ. Εκανε πάρτι πάνω στο φιλέ. Δεν μπορέσαμε να τους αντιμετωπίσουμε και ήρθε δίκαια το αποτέλεσμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Mε κορυφαίο τον Τσούλαφιτς ο ΟΦΗ χόρεψε πεντοζάλη τον Παμβοχαικό

 

 

Read 2385 times Last modified on Thursday, 21 November 2019 09:19
Rate this item
(0 votes)

Latest from george