Print this page

Το πέναλτι του Μάνου, η σιγή ασυρμάτου του VAR και οι "υποστηρικτές" του ΟΦΗ

12 Nov 2019 Written by

Toυ Γιώργου Κορτσιδάκη

Στο 70ο λεπτό του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ ο διαιτητής VAR της αναμέτρησης του Γεντί Κουλέ, Μανούχος (Αργολίδας), καλεί τον διαιτητή Τζήλο στην οθόνη, για να δεί το χτύπημα, εκτός φάσης,  του Νέιρα στον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Σφιντέρφσκι.

Στη φάση αυτή, ο VAR ζητάει την αποβολή του παίκτη του ΟΦΗ και για αυτό και (ενγ)καλεί το διαιτητή, ο οποίος δεν έχει δεί τίποτα.

Ως εκ θαύματος, ο Τζήλος, ο οποίος πάντως στην επίμαχη φάση έχει διακόψει νωρίτερα, το παιχνίδι, για επιθετικό φάουλ που γίνεται πάνω στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, παρατηρεί με κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα, τον Αργεντίνο μέσο, του ΟΦΗ.

Τα ραδιόφωνα και τα μεσα του ΠΑΟΚ, υψώνουν τους τόνους για την απόφαση σκάνδαλο, του Τζήλου, θύμα του λευκού πόλο και των μπράβων που τον "επισκέφθηκαν" πέρσι έξω απο το σπίτι του.

Οι ιστορίες που συνδιάζονται με την απόφαση του διαιτητή στο Γεντί Κουλέ, είναι πράγματι απίστευτες!

Στο 88' του αγώνα, ο διαιτητής VAR Mανούχος, δεν δείχνει την είδια ευαισθησία, με τη φάση του 70'.

Ο νεοεισελθών κεντρικός αμυντικός Ενσίτι του ΠΑΟΚ, πηγαίνει άτσαλα πάνω στον Δημήτρη Μάνο και το VIDEO δείχνει  επαφή σε δυο σημεία. Το χέρι του αμυντικού του ΠΑΟΚ, να σπρώχνει  στην πλάτη τον επιθετικό του ΟΦΗ, ενω υπάρχει και επαφή χαμηλά στα πόδια.

Ο Μάνος σίγουρα δεν πέφτει μόνος, ο Τζήλος που είναι κοντά στην φάση, δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ ο VAR Mανούχος, που νωρίτερα είχε υποδείξει την κόκκινη στο Νέιρα, τηρεί ...σιγή ασυρμάτου!

Δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα!

Με το παιχνίδι στο 88' ο Μανούχος, δεν θέλει να πέσει θύμα των "ασπρόμαυρων"  Μέσων του Βορρά.

Σου λέει, "άστο να πάει στο καλό, που να μπλέξω".

Η φάση προχωράει, τα μέσα του ΠΑΟΚ, ανακουφίζονται χωρίς να λένε πολλά για το τι συνέβη και...δράση αναλαμβάνουν τα μέσα, του Ολυμπιακού.

Η υποστήριξη, προς τον ΟΦΗ, είναι πράγματι συγκινητική, για το καραμπινάτο πέναλτι, που όπως γράφουν δεν δόθηκε, απο τον Τζήλο και τον VAR.

"Δείτε το πέναλτι που δεν δόθηκε σε βάρος του ΠΑΟΚ στην Κρήτη" γράφουν τα μέσα που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό, σε μια έκρηξη ...αγάπης προς τον ΟΦΗ.

Βέβαια, ο στόχος τους, δεν είναι να αναδείξουν την αδικία προς τον ΟΦΗ, αλλά περισσότερος να επισημάνουν για τους δικούς τους λόγους, την εύνοια, προς τον ΠΑΟΚ.

Αλλωστε, οι ίδιοι πριν απο μερικές εβδομάδες στο "Καραισκάκης" δεν είπαν τίποτα για το καραμπινάτο πέναλτι στον Φιγκειρέδο.

Τότε πάλι, ρόλο υποστηρικτή στον ΟΦΗ, ανέλαβαν τα μέσα του ΠΑΟΚ, για τους ίδιους λόγους που ανέλαβαν το Σάββατο, τα μέσα του Ολυμπιακού.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό, ο ΟΦΗ δεν πήρε δυο σημαντικά σφυρίγματα στα ντέρμπι με τους δυο μεγάλους.

Και στις δυο περιπτώσεις οι διαιτητές δεν τόλμησαν να ακουμπήσουν, τον μεγάλο.

Και ρωτώ τον διαιτητή VAR Mανούχο: Αν η φάση του Μάνου, γινόταν για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, θα κρυβόταν στην σιωπή του ή θα ζητούσε απο τον διαιτητή να δείξει την άσπρη βούλα;

Aσφαλώς και δεν περιμένω απάντηση. Την γνωρίζω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

OΦΗ-ΠΑΟΚ: Διαφήμιση του ποδοσφαίρου σε γήπεδο και εξέδρες

Η επέμβαση της χρονιάς απο τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ

O Σωτηρίου νικήθηκε μόνο απο ένα τέλειο σουτ (VIDEO)

 

Read 653 times Last modified on Saturday, 16 November 2019 20:58
Rate this item
(0 votes)

Latest from george