Print this page

Λύτρωση με Ροβίθη στο 96' και εξαιρετική αφιέρωση (VIDEO)

11 Nov 2019 Written by
Με γκολ του Ροβίθη στο 96' ο Εργοτέλης "σώθηκε" στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λίγκ 2. Η Κέρκυρα, είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 89' με τακουνάκι του Βουκελάτου, αλλά η κρητική ομάδα δεν είχε πεί την τελευταία της λέξη.
Ο Εργοτέλης είχε προηγηθεί στο 64' με τον Κουάτενγκ.
Οι παίκτες του Εργοτέλη, αφιέρωσαν τη νίκη στον άτυχο της χρονιάς, τον Γιάννη Ιιατρούδη, ο οποίος λόγω τραυματισμού έχει τεθεί νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.
Δείτε στο παρακάτω VIDEO τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπατζιος, Γροντής (75' Μπουτσάκης ) Spiriak, Bruce, Τσέλιος, Kwateng, Μανουσάκης (58' Ροβίθης ) Efford (61' Barata ).
ΚΕΡΚΥΡΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Παγκράτης, Πιαστόπουλος, Παναγιωτίδης (77' Κ. Γεωργακόπουλος), Τσιμπούκας, Αγιώτης, Κρητικός, Βασιλούδης, Βουκελάτος, Γεωργακόπουλος (86' Λεπενιώτης), Παυλής, Μίσκου
 ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Ταουσιάνης, ανέφερε ότι  ''ήταν μια αγχωτική νίκη αλλά νίκη. Αυτό είναι το σημαντικό στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Φαίνεται από τη μία πως δεν έχουμε πάρει ακόμα το μάθημα μας απ’ το παιχνίδι με τον Πλατανιά και αυτή είναι η ένσταση μου σήμερα για την ομάδα. Απ’ την άλλη όμως δεν μπορώ να μην σταθώ στο γεγονός ότι βγήκαν τα ψυχικά αποθέματα των παικτών στα τελευταία λεπτά και σε συνδυασμό με την ικανότητα του Ροβίθη ήρθε τελικά αυτή η σημαντική νίκη. Είχαμε απέναντι μας έναν αξιόμαχο αντίπαλο, που κατέβηκε με πίστη σε ένα πλάνο που υπηρέτησε πολύ καλά. Λίγο πολύ το γνωρίζαμε και είχαμε ετοιμαστεί γι’ αυτό. Μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να μπορέσουμε να βρούμε πολλές λύσεις ιδίως απ’ τον άξονα. Απ’ τα πλάγια βγάλαμε κάποιες φάσεις αλλά στο τελείωμα τους δεν ήταν αυτές που έπρεπε να είναι, την ώρα που οι κόντρα επιθέσεις του αντιπάλου έδειχναν ότι έχουν επικινδυνότητα. Στο δεύτερο μέρος,  ψάξαμε με διαφορετικό τρόπο μέσα απ’ τα μεσοδιαστήματα να δημιουργήσουμε προβλήματα, πιέζοντας λίγο πιο ψηλά. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε στο σκορ, είχαμε μια καλή αντίδραση κάποιων λεπτών αλλά από εκεί και πέρα η διαχείριση μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, παρόλο που είχαμε και πάλι την κατοχή, η οποία χαρακτηριζόταν από μια χαλαρότητα χωρίς να γίνεται επικίνδυνη στο υπόλοιπο επιθετικό τρίτο. Αυτό μπορούσε να μας προκαλέσει προβλήματα καθώς ο αντίπαλος ήταν επικίνδυνος.  Όπως και έγινε. Δεν απειληθήκαμε αρκετές φορές αλλά όταν ένα παιχνίδι δεν το τελειώνεις μπορεί να πάθεις ζημιά. Δεχθήκαμε το γκολ, αλλά ξαναστέκομαι στο σημείο ότι η ομάδα κατάφερε να βγάλει ψυχή και να πάρει την νίκη''.
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής
Παρασκευή (8/11)
Χανιά - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
(59’ Καρτάλης)
Κυριακή (10/11)
Απόλλων Πόντου - Πλατανιάς 0-2
(15’ Νίλι, 26’ Λουκίνας)
Απόλλων Σμύρνης - Δόξα Δράμας 1-1
(26’ Παρτάλης / 14’ Κρητικός)
Α.Ε. Καραϊσκάκης – Λεβαδειακός 1-1
(33’ Χατζηστράβος / 3’ Ιωαννίδης)
Απόλλων Λάρισας – Παναχαϊκή 1-1
(22’ Σιφναίος / 84’ πέν Σιατραβάνης)
Δευτέρα (11/11)
 Εργοτέλης - Κέρκυρα 2-1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. Απόλλων Σμύρνης 10
2. Πλατανιάς 10
3. ΠΑΣ Γιάννινα 8
4. Παναχαϊκή 8
5. Καραϊσκάκης 7
6. Δόξα Δράμας 5
7. Απόλλων Λάρισας 5
8. Εργοτέλης 4
9. Λεβαδειακός 4
10. Χανιά 4
11. Κέρκυρα -3
12. Απόλλων Πόντου -6
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
Παρασκευή 15/11
Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης (17.30, ΕΡΤ)
Κυριακή 17/11
Δόξα Δράμας - Παναχαϊκή (14.45, ΕΡΤ)
Λεβαδειακός - Απόλλων Λάρισας (15.00)
Εργοτέλης - Καραϊσκάκης (15.00)
Κέρκυρα - Χανιά (15.00)
Δευτέρα 18/11
ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Πόντου (17.00, ΕΡΤ)
Δείτε στο παρακάτω VIDEOτα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.
Read 846 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media