Print this page

Συγκινούν τα σχόλια των φίλων του ΟΦΗ για τον άτυχο Μιγκέλ Μεγιάδο

05 Nov 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Οι φόβοι για τον χρόνο απουσίας του Μιγκέλ Μεγιάδο, τελικά επιβεβαιώθηκαν και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ο Αργεντίνος μέσος του ΟΦΗ, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο, θα απουσιάσει "το λιγότερο 7 εβδομάδες", όπως ανακοινώθηκε, δηλαδή περίπου δυο μήνες!

Ο Αργεντίνος μέσος, υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο μετά απο κλωτσιά που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Οπως ανακοινώθηκε ο Μεγιάδο υποβλήθηκε σε "αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατο του δεξιού του ποδιού. Ο αθλητής θα ξεκινήσει σε δυο εβδομάδες πρόγραμμα φυσιοθεραπείας σε πισίνα, ενώ η πιθανή επιστροφή του στις προπονήσεις υπολογίζεται το λιγότερο σε επτά εβδομάδες".

Απο τότε, έκανε θεραπεία, δεν αγωνίστηκε στα παιχνίδια του ΟΦΗ με Καβάλα και Λάρισα και τελικά αποφασίστηκε να μπεί στο χειρουργείο και να υποβληθεί σε επέμβαση απο τους γιατρούς, κ.κ. Κουβίδη-Δεσποτάκη ώστε να λύσει το πρόβλημα του.

Για τον σκληρό Μεγιάδο, τα σχόλια, των φίλων του ΟΦΗ, στην αναφορά της ΠΑΕ, στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, με μια φωτογραφία και τη φράση "come back soon", είναι πραγματικά συγκινητικά και δείχνουν την μεγάλη αγάπη που του έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας, για την ψυχή που βγάζει στο γήπεδο και το δυναμικό παιχνίδι του.

"Περαστικά, σκύλε, σε ματιάσανε!" γράφει κάποιος. Ενώ άλλος σημειώνει "Γρήγορη ανάρρωση παιχταρά και σιδερένιος". "Μιγκέλ, θα μας λείψεις" αναφέρει κάποιος άλλος. "Σιδερένιος Μιγκέλ, σε περιμένουμε γρήγορα πίσω".

Η απουσία του Μεγιάδο, είναι σφοδρό πλήγμα για τον ΟΦΗ, καθώς είναι ο κορυφαίος κεντρικός μέσος της ομάδας, το "πίτμπουλ" όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του συλλόγου.

Ενώ και η ομάδα, όπως είναι δομημένη, έχει περιορισμένες επιλογές, στην θέση αυτή.

Το πως θα καλυφθεί το κενο του, θα το δούμε στην πορεία. Ο Σακόρ, ο Νάστος και ο Σταίκος, είναι παίκτες που αγωνίζονται στην θέση του "κόφτη" (ο Σακόρ είναι περισσότερο 8αρι, αλλά ας είναι), ενώ αουτσάιντερ, αλλά με πιθανότητες, είναι και ο Κουτρουμπής, ο οποίος, αν και δεν έχει ακόμη 100% ρυθμό (έπαιξε βασικός ως στόπερ στη Λάρισα) αγωνίστηκε, στο παρελθόν σε ΑΕΚ και Παναθηναικό, στη συγκεκριμένη θέση.

Και οι ποδοσφαιριστές όμως, είναι άνθρωποι. Δεν είναι απο σίδερο. Χτυπάνε, ματώνουν, πονάνε. Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ειδικά για ποδοσφαιριστές, όπως ο Μεγιάδο, που πηγαίνει πολύ δυνατά στις μονομαχίες  και δίνει, αλλά και δέχεται σκληρά χτυπήματα.

Περαστικά amigo!

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πάγωσαν με Μεγιάδο στον ΟΦΗ-Μεγάλη ζημιά!

Read 2029 times Last modified on Saturday, 09 November 2019 23:55
Rate this item
(0 votes)

Latest from george