Print this page

Το καράβι ματαίωσε τα σχέδια των φιλάθλων του ΟΦΗ

20 Sep 2019 Written by

Ο ΟΦΗ πήρε 100 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του, για το παιχνίδι στο Βόλο, αλλά η εκδρομή των φιλάθλων του απο το Ηράκλειο, ματαιώθηκε καθώς δεν προλάβαιναν το πλοίο της γραμμής απο τον Πειραιά. Το παιχνίδι, ξεκινάει στις 5.15μμ και τελειώνει στις 7μμ. Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ δεν θα μπορούσαν να είναι νωρίτερα απο τις 11 στο λιμάνι του Πειραιά και οι ναυτιλιακές εταιρείες δεν δέχθηκαν να καθυστερήσει η αναχώρηση των πλοίων απο τον Περαιά για το Ηράκλειο, δυο ώρες (το καράβι φεύγει 9 και θα έπρεπε να φύγει στις 11μμ).
Ετσι, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που είχαν εκφράσει την επιθυμία να μεταβούν στο Βόλο δεν θα μπορέσουν να το κάνουν.
Πάντως, είναι πολύ πιθανό κάποιοι φίλαθλοι του ΟΦΗ απο τη Θεσσαλονίκη, να δώσουν το παρών, όπως παραδοσιακά κάνουν στα παιχνίδια του ΟΦΗ στη Βόρεια Ελλάδα. Ενώ δεν αποκλείεται να βρεθούν στο Βόλο, φίλαθλοι του ΟΦΗ απο την Αθήνα και περιοχές της κεντρικής Ελλάδας.

Oι Snakes με αναφορά τους στη σελίδα τους στο Facebook γράφουν «Να ενημερώσουμε οτι η εκδρομή για τον Βολο ακυρώνεται. Εγιναν μεγάλες προσπάθειες για να μας περιμένει το πλοίο μετά το τέλος του αγώνα,(εως 11), αλλα η απάντηση ήταν αρνητική λόγω τουριστικής περιόδου.Οποιος ενδιαφέρεται θα υπάρξει παρουσία απο Αθήνα και Θεσσαλονίκη».

Γ.Κορτς

Read 573 times Last modified on Friday, 20 September 2019 15:05
Rate this item
(0 votes)

Latest from george