Print this page

Με συναυλία γιόρτασε τα 90 χρόνια ο Εργοτέλης

19 Sep 2019 Written by

Με συναυλία, χορούς και τραγούδια στο Μαρτινέγκο, ο Εργοτέλης, γιόρτασε τα 90 χρόνια ζωής, παρουσία αρκετού κόσμου, που έδωσε το "παρών" στο ιστορικό γήπεδο.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη, αναφέρει:

Με εξαιρετικό τρόπο και παρουσία πλήθος κόσμου, γιόρτασε ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ τα 90 χρόνια ζωής του στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» στο Μαρτινέγκο.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών όλα τα μέλη της οικογένειας ΕΡΓΟΤΕΛΗ, τοπικοί φορείς και κυρίως χιλιάδες φίλοι του συλλόγου, οι οποίοι και διασκέδασαν με την επιβλητική φωνή και παρουσία της Ματούλας Ζαμάνη.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γιώργος Στειακάκης, ο οποίος και αναφέρθηκε στην πορεία του συλλόγου, τις αξίες και τα ιδανικά τα οποία πρεσβεύει, αλλά και στη σημαντική συμβολή που έχει ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στην εξέλιξη των χιλιάδων παιδιών που έχουν γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στο Μαρτινέγκο και διαπρέπουν πλέον τόσο ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όσο κυρίως ως άνθρωποι που είναι επίλεκτα μέλη της κοινωνίας μας.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι χαιρετισμοί του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Γιώργου Τουτζάρη και του επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου Βαγγέλη Γιαννουλάκη, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχές του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, αναφερόμενος επίσης στην αθλητική και κοινωνική προσφορά και παρουσία του ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Ευχές απηύθυνε και ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ο οποίος ήταν επίσης παρών, όπως και ο βουλευτής Ηρακλείου Γιώργος Λογιάδης.

Χαιρετισμούς και ευχές για τα 90 χρόνια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ απέστειλαν οι βουλευτές κ.κ. Νίκος Ηγουμενίδης, Σωκράτης Βαρδάκης και Βασίλης Κεγκέρογλου, οι οποίοι λόγω υποχρεώσεών τους στο κοινοβούλιο δεν μπόρεσαν να παραστούν.

Η βραδιά άνοιξε τον προπονητή του Μαρτινέγκο Αντώνη Φραγκάκη, ο οποίος… έβγαλε τη φόρμα του, πήρε τη λύρα του και με τους συνεργάτες του Γιώργο Ζαχαριουδάκη στα πνευστά και Αλέκος Φανουράκη στο λαούτο, έδωσαν έντονο κρητικό χρώμα στην εκδήλωση.

Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ευχαριστεί θερμά την BABEL PRODUCTIONS για την άριστη συνεργασία στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Read 600 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george