Print this page

Βασικός 15χρονος σε αγώνα Γ' Εθνικής (VIDEO)

22 Aug 2019 Written by

15χρονος ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε βασικός και έπαιξε και στα 90 λεπτά σε αγώνα της ομάδας του, η οποία μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Το ενδιαφέρον αυτό γεγονός, που δεν το συναντάς και εύκολα στα Ελληνικά γήπεδα, ακόμα και στις χαμηλές κατηγορίες που (δυστυχώς),  έχουν γεμίσει με 40αρηδες και "συνταξιούχους" παίκτες, συνέβη στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, στο φιλικό παιχνίδι του Γιούχτα με τον Ρεθυμνιακό (κρητικές ομάδες Γ' Εθνικής), στις Αρχάνες.

Ο νεαρός δεξιός μπακ-χαφ Ψιλάκης, του Γιούχτα, ο οποίος προέρχεται απο τις υποδομές της ομάδας των Αρχανών (Γιούχτας 2010) και φέτος "ανέβηκε" στην πρώτη ομάδα, αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και αποτέλεσε βασική επιλογή του προπονητή του Γιούχτα, Μηνά Πίτσου.

Ακόμα και αν πρόκειται για φιλικό παιχνίδι, το γεγονός είναι ιδιαίτερο και αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή για την εμπιστοσύνη στον πιτσιρικά, τον οποίο ξεκίνησε βασικό στην ενδεκάδα και τον άφησε να ολοκληρώσει το παιχνίδι, καθώς προφανώς, πρόκειται για ένα ταλέντο, που αξίζει προσοχής.

Για τον μικρό, ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο, είναι ότι προέρχεται απο την ακαδημία της ομάδας και είναι γέννημα-θρέμμα της, με ότι αυτό συνεπάγεται για την περιοχή και την προσπάθεια που κάνει ο Γιούχτας, σε όλα τα επίπεδα.

Απο το να φτιάξει μια καλή ομάδα που θα σταθεροποιηθεί στην κατηγορία, να αξιοποιήσει τις υπέροχες αθλητικές εγκαταστάσεις που έχει, αλλά και να αναδείξει παιδιά απο τα σπλάχνα του.

Να σημειωθεί ότι στο φιλικό αυτό, ο προπονητής του Γιούχτα ξεκούρασε τις παλιοσειρές της ομάδας (Φραγκουλάκης, Ραπτάκης, Τζανής, κ.λ.π.) και έδωσε χρόνο σε αρκετά απο τα νέα παιδιά που έχει ο σύλλογος, ο οποίος έχει φτιάξει φέτος μια ομάδα που είναι συνδιασμός εμπειρίας και ταλέντου.

Στο φιλικό οι δυο ομάδες, που θα ανταμώσουν φέτος στην Γ' Εθνική, αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Οι Ρεθυμνιώτες προηγήθηκαν στο 28' με εξαιρετική κεφαλιά του Φοβάκη, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 80' με τον Τουγλή.

Δείτε στο παρακάτω VIDEO του Crete2day τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Μηνάς Πίτσος): Κουρουπάκης, Ψυλλάκης, Βαρδής, Ξενοκτιστάκης, Λογοθέτης, Στρατάκης, Παπαδάκης, Λαζίδης, Μπελαδάκης, Σφυρογιαννάκης, Σαμπροβαλάκης.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Βελονάκης, Τουγλής.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραδάκης): Τουροβαλάκης, Κουδουνάκης, Μαρουλάκης, Μπούσδρας, Κοντορινάκης, Καψαλάκης, Δελήμπασης, Δροσάκης, Φοβάκης, Αντιασβίλι, Αμαραντίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μερτίρι, Βρεττός, Σηφακάκης, Αντίοχος, Δημητριάδης, Πλεύρης, Άνι, Σιόρε, Σερβιλάκης.

Δείτε στο παρακάτω VIDEO του Crete2day τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

 

Read 2058 times Last modified on Thursday, 29 August 2019 12:08
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media