Print this page

ΟΦΗ με δυο πρόσωπα στην πρόβα τζενεράλε με το νεανικό Εργοτέλη (2-2)

17 Aug 2019 Written by

Στο τελευταίο του τεστ πριν απ την έναρξη του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ έδειξε δυο πρόσωπα, στην φιλική κόντρα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιο (2-2).

Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλός επιθετικά στο πρώτο 45λεπτο, όταν και προηγήθηκε με 0-2 με τα γκολ του Ναμπί στο 30 και του Μάνου στο 45', είχε δοκάρι με το φάουλ του Ναμπί στο 14' και 2-3 ακόμη αξιόλογες φάσεις μπροστά στα καρέ του Εργοτέλη.

Στην επανάλληψη όμως, άφησε το καλό του πρόσωπο στα αποδυτήρια, είχε πολλά κενά στην άμυνα και δέχθηκε δυο τέρματα απο τον γρήγορο Εργοτέλη, που είναι ομάδα Β' Εθνικής και σχετικά ανέτοιμη, καθώς τώρα ξεκίνησε να δίνει τα πρώτα φιλικά του παιχνίδια.

Η νεανική ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου, έτρεξε περισσότερο στον γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσε στο 59' με τον Μανουσάκη και ισοφάρισε στο 77' με πέναλτι του Ροβίθη (χέρι Μαρινάκη).

Καλό το πρώτο ημίχρονο του ΟΦΗ, αλλά όχι το δεύτερο. Σε καλό δρόμο ο Εργοτέλης, ο οποίος έχει μια ομάδα με ταχύτητα και επιθετικό ταλέντο.

Εργοτέλης: Καλογεράκης (60’ Κατσιμήτρος), Προβυδάκης, Μποτέ (83’ Οικονόμου), Μπάτζιος (46' Πέιος), Ντομινίκ, Μπρους (80’ Κατσούρι), Μπουρσέλης (46' Καντίνα), Γροντής (46' Μπουτσάκης), Μπαράτα, Έφορντ (85’ Αζίζι), Μανουσάκης (69’ Ροβίθης).

ΟΦΗ: Σωτηρίου (66’ Δερμιτζάκης), Μαρινάκης, Νάστος (66’ Μπράουν), Γιαννούλης, Κοροβέσης (66’ Δεληγιαννίδης), Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί (46’ Βαζ), Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Μάνος (66’ Φιγκεϊρέντο).

Read 813 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george