Print this page

Δοκιμές, πειράματα και ήττα του ΟΦΗ (VIDEO)

21 Jul 2019 Written by

Στο τρίτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα απο την Εουπεν Βελγίου με 3-1, σε ένα παιχνίδι με πολλές δοκιμές απο τον προπονητή του ΟΦΗ Γιώργο Σίμο.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ελείψει λύσεων στο κέντρο της άμυνας,  χρησιμοποίησε σε ρόλο στόπερ τον Μεγιάδο, ενώ αριστερό μπακ χρησιμοποιήθηκε ο Μπολάκης και σέντερ-φορ ο "φευγάτος" Πέρσον (η ΠΑΕ έχει πεί επίσημα ότι του έχει ζητηθεί να βρεί ομάδα και να αποχωρήσει), ο οποίος ήταν ο σκόρερ του ΟΦΗ στο παιχνίδι.

Τα πολλά προβλήματα του ΟΦΗ στην άμυνα, του κόστισαν με τους Βέλγους να μην συγχωρούν τα λάθη.

Ο ΟΦΗ είχε στο 1-1 και χαμένο πέναλτι με το Νέιρα.

Το επόμενο φιλικό του ΟΦΗ είναι την προσεχή Δευτέρα (22/7) με τον Άγιαξ.
Οι Βέλγοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Τσιανπιτσέτι μόλις στο 9', ενώ ο Πέρσον ισοφάρισε στο 37', όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ντίνα, ο Σουηδός, εκμεταλεύτηκε το κενό της άμυνας των Βέλγων και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυαγια το 1-1. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (43') ο Νέιρα κέρδισε πέναλτι, ωστόσο αστόχησε, ενώ ένα λεπτό αργότερα (44') ο Μπαουτίστα έβαλε ξανά την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 2-1, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λάουρεν στο 68'.

Δείτε στο παρακάτω VIDEO απο το ΟΦΗ-TV τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.
Έουπεν: Βαν Κρόμπριτζ, Κοχ, Μολίνα, Μαρέ, Τσιανπιτσέτι, Λορέν, Τογιοκάβα, Μπαουτίστα, Μποντέλ, Γκνάκα, Λαπένα
ΟΦΗ: Δερμιτζάκης (54’ Σωτηρίου), Μαρινάκης (53’ Μπράουν), Μεγιάδο (46’ Νάστος), Περδίκης (53’ Γιαννούλης), Μπολάκης (53’ Κοροβέσης), Σουρνάκης (53’ Α. Ναμπί), Νέιρα, Τσιλιανίδης, Ντίνας (53’ Σ. Ναμπί), Φερέιρα (46’ Σεμέντο), Πέρσον (46’ Μάνος).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος, αναφερόμενος στην εικόνα του ΟΦΗ με την Εουπεν, ανέφερε ότι :

«Τέτοια παιχνίδια θα μας δώσουν πράγματα που θέλουμε. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε κέρδη από αυτά. Να βάλουμε στην ομάδα, τακτικά, αυτά που θέλουμε. Δεν με προβλημάτισε κάτι, οι παίκτες έκαναν μια δυνατή προσπάθεια. Σίγουρα, υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Βρισκόμαστε ακόμα στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, έχουμε μπροστά μας άλλα τρία παιχνίδια που θα γίνουν σε υψηλότερο τέμπο και αυτό θα μας βοηθήσει ώστε να γυρίσουμε στο Ηράκλειο πιο έτοιμοι τακτικά».

Δείτε στο παρακάτω VIDEO απο το ΟΦΗ-TV τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Read 661 times Last modified on Sunday, 21 July 2019 02:30
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media