Print this page

Δεν το βάζει κάτω ο γερόλυκος κυρ-Λευτέρης!

11 Jul 2019 Written by

O "γερόλυκος" Λευτέρης Πουπάκης, συνεχίζει να προσφέρει τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις και την εμπειρία του, καθώς, μετά τον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ, συνεχίζει την συνεργασία του με τον Ηρόδοτο, στον οποίο ήταν και τη χρονιά που πέρασε, ως μέλος του τεχνικού τιμ της Κ19.

Οι υποδομές είναι η μεγάλη του αδυναμία και λόγω της εμπειρίας του, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, ειδικά στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου.

Στην ομάδα της Αλικαρνασού, ο Λευτέρης θα είναι σύμβουλος της διοίκησης της ομάδας, αλλά και προπονητής τερματοφυλάκων, σε όλα τα τμήματα του Ηροδότου και τα τμήματα υποδομής!

Ο κυρ-Λευτέρης παρά την ηλικία του, συνεχίζει να είναι μαχητικός και κοντά στο ποδόσφαιρο, που είναι η μεγάλη του αγάπη!

Eνώ η εμπειρία του, ασφαλώς και είναι πολύτιμη, στην ομάδα του Ηροδότου, που επιχειρεί φέτος μια αναδόμηση σε όλα τα επίπεδα, μετά τον υποβιβασμό της απο την Football league.

Δείτε παρακάτω τις τελευταίες ανακοινώσεις της ομάδας της Αλικαρνασού: 

*Η Διοίκηση του ΠΑΣΑ Ηροδότου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον θρύλο του Ελληνικού ποδοσφαίρου τεχνικό κ.Λευτέρη Πουπάκη.Ο κόουτς πέραν του συμβούλου της διοίκησης σε τεχνικά θέματα , θα είναι και προπονητής τερματοφυλάκων με ευθύνη σε όλο τον σύλλογο και τα τμήματα υποδομής.Η διοίκηση του ΠΑΣΑ Ηροδότου νιώθει ευτυχής για την συνεργασία της με τον κ.Πουπάκη!
*Η Διοίκηση του ΠΑΣΑ Ηροδότου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το προπονητή Ματθαιάκη Χάρη,από την θέση του άμεσου συνεργάτη του προπονητή κ. Σουργιά!
Ταυτόχρονα ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας του συλλόγου με το προπονητή κ. Κουντούρη Κωνσταντίνο. Τον ευχαριστούμε για τη προσφορά του στο σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!
*Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιωτάκη Εμμανουήλ!
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηροδότου και του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες.

*Ο πρόεδρος κ.Παναγιωτάκης, ο Γεν.Δντής κ.Κοκοτσάκης και ο Β' Αντιπρόεδρος κ.Γιαουρτάς , συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Αναστασάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Επαναβεβαιώθηκε η άριστη σχέση μεταξύ της δοίκησης Ηροδότου και του Δήμου Ηρακλείου και συζητήθηκαν τα χρονίζοντα και άμεσα προβλήματα του συλλόγου.
Ο αντιδήμαρχος ανακοίνωσε την ένταξη στο πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ" το συμπληρωματικό έργο αντικατάστασης του συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου "Γιάννης Σκουρέλλος".Το χρονοδιάγραμμα μελέτης και κατασκευής του έργου είναι περίπου ένας χρόνος.Στο έργο αυτό θα ενταχθεί και η διαδικασία πάγιας συντήρησης του αγωνιστικού χώρου του κεντρικού γηπέδου.
Επίσης συμφωνήθηκε η προσωρινή ανάληψη συντήρησης του χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου από την υπηρεσία πρασίνου του Δήμου,υλοποιώντας σχετική υπόσχεση του Δημάρχου Ηρακλείου.
Το ΔΣ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την Δημοτική αρχή για την συνεχή και ενεργή αρωγή στα προβλήματα του συλλόγου.
*Το Δ.Σ. του ΠΑΣΑ Ηροδότου συγχαίρει τον κ. Αυγενάκη Ελευθέριο για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Υφυπουργός Αθλητισμού.Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει με υγεία!

Read 697 times Last modified on Thursday, 11 July 2019 13:04
Rate this item
(0 votes)

Latest from george