Print this page

Γιατί "κόπηκε" το event της ανοιχτής "πρώτης" του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ;

09 Jul 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Το καθιερωμένο event με την ανοιχτή «πρώτη» του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος, όπως μας μεταφέρθηκε επίσημα.
Η «πρώτη» του ΟΦΗ έγινε, ήταν ανεπίσημη και κλειστή για τον πολύ κόσμο, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και ...δεν θα γίνει άλλη.
Κάθε χρόνο, ο φίλαθλος κόσμος, οργανωμένος και μη περίμενε την «πρώτη» στο Γεντί Κουλέ για να πάρει μια «γεύση» από την ομάδα της νέας περιόδου, αλλά και να χειροκροτήσει τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και να τους δώσει ώθηση και δύναμη για τη νέα χρονιά.
Η ανοιχτή «πρώτη» έπαιρνε την μορφή μιας «γιορτής» με συνθήματα, καπνογόνα και δυνατή ατμόσφαιρα, ώστε και οι νέοι παίκτες που έρχονται στην ομάδα, να μπαίνουν στο κλίμα.
To event αυτό όμως «κόπηκε», καθώς τα σημερινά στελέχη της ομάδας, δεν φαίνεται να το θεωρούν απαραίτητο.
Ετσι, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, που θέλουν να δουν από κοντά τα νέα αποκτήματα θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο, ίσως στις αρχές του Αυγούστου σε κάποιο από τα φιλικά παιχνίδια που θα κλείσει η κρητική ομάδα, επιστρέφοντας από την Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ισως βέβαια με τα ανοιχτά "μέτωπα" που υπάρχουν ακόμη σε θέματα προπονητή και μεταγραφών, οδήγησαν τους ανθρώπους του ΟΦΗ στην απόφαση αυτή, καθώς η ομάδα είναι ακόμη, ημιτελής.

Read 2007 times Last modified on Wednesday, 17 July 2019 10:42
Rate this item
(0 votes)

Latest from george