Print this page

Καρέ μεταγραφών

23 Jun 2019 Written by

Καρέ μεταγραφών για την ομάδα της Δαμάστας, η οποία αν και νεοφώτιστη στην Α1 ΕΠΣΗ κάνει μεταγραφές για πρωταθλητισμό. Απέκτησε τον έμπειρο 29χρονο επιθετικό Γιώργο Μυλωνά, τον 28χρονο αμυντικό Γιώργο Χαρίτο, τον 20χρονο τερματοφύλακα Μάνο Αγγελάκη και τον Ραφαήλ Μπαμπουλάκη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της Δαμάστας:

H ανακοίνωση για τον Γιώργο Μυλωνά:

Οι μεταγραφικές κινήσεις της Δαμάστας συνεχίζονται και στο ρόστερ προστίθεται άλλος ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, με μια καριέρα γεμάτη γκολ και τίτλους!

Ο 29χρονος επιθετικός Γιώργος Μυλωνάς ανήκει από σήμερα και επίσημα πλέον στην ομάδα της Δαμάστας, η οποία συνεχίζει να αποκτά παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν σε απόλυτο βαθμό στους υψηλούς στόχους που έχουν θέσει διοίκηση και τεχνική ηγεσία.

Ο Γιώργος Μυλωνάς γεννήθηκε στις 05/12/1990 και πρωτοσυστήθηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό του Ηρακλείου παίζοντας στον Ολυμπιακό Χερσονήσου στην Football League 2 σε ηλικία 20 μόλις ετών, το 2010-11.

Αγωνίστηκε επίσης σε Παναχαϊκή, Διαγόρα Πάτρας, Ιωνικό και επέστρεψε το 2013 στο Ηράκλειο για να φορέσει τη φανέλα του Γιούχτα, του Ρούβα, του Ηροδότου και τελευταίος του σταθμός την τελευταία διετία (2017-2019) ήταν ο ΠΑΝΟΜ. Μάλιστα με δικό του γκολ χάρισε στον ΠΑΝΟΜ το Κύπελλο ΕΠΣΗ 2018….

Στη φωτογραφία το νέο απόκτημα της Δαμάστας με τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Νικηφόρο.

Η ανακοίνωση για τον Γιώργο Χαρίτο:
Αλλον έναν παίκτη με παραστάσεις σε μεγαλύτερες κατηγορίες και πρωταθλητή πέρυσι στην Α1 Κατηγορία ΕΠΣΗ με τη φανέλα του Πόρου απέκτησε σήμερα η Δαμάστα. Η διοίκηση ανακοινώνει την συμφωνία με τον Γιώργο Χαρίτο, τον οποίο γνωρίζει καλά ο προπονητής Μανόλης Σουτζής από την κοινή τους συνύπαρξη την περίοδο 2017-18 στον ΠΟΑ. Ο 28χρονος αμυντικός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στην μεσοαμυντική γραμμή, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στο Λίντο και στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες του Ηροδότου, του ΠΟΑ και του Πόρου. Στη φωτογραφία το νέο απόκτημα με τον Τεχνικό Διευθυντή της Δαμάστας κ. Γιάννη Νικηφόρο.

H ανακοίνωση για τον Μάνο Αγγελάκη:

Άλλη μια μεταγραφική προσθήκη για την Δαμάστα αποτελεί ο 20χρονος τερματοφύλακας Μάνος Αγγελάκης. Ο Αγγελάκης έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στο Ατσαλένιο καθώς αγωνίστηκε στην Ακαδημία του ΠΟΑ, τον Κεραυνό και τον ΠΟΑ, που ήταν και η τελευταία του ομάδα μετά τον περασμένο Ιανουάριο στην Γ’ Εθνική. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Κ19 του ΟΦΗ, τόσο στην Football League όσο και πέρυσι στην Super League ως τον Δεκέμβριο. Σε μικρότερη ηλικία ήτα βασικό στέλεχος των Μικτών ΕΠΣΗ και της Μικτής Περιφέρειας Κρήτης. Μάνο Αγγελάκη καλώς ήρθες στην οικογένεια της Δαμάστας!

H ανακοίνωση για τον Ραφαήλ Μπαμπουλάκη:

Ο ΑΟ Δαμάστας ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Ραφαήλ Μπαμπουλάκη, έναν ποδοσφαιριστή με σπουδαία καριέρα σε ομάδες της Κρήτης. Πέρυσι αγωνίστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα Ρεθύμνου με τη φανέλα του Αστέρα Περάματος και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν σημειώνοντας 29 γκολ. Ο Ραφαήλ Μπαμπουλάκης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε ΑΟ Καμινίων, Κ20 ΟΦΗ, Επισκοπή Αετό Ανωγείων και ΑΕκατσαμπά.

Read 668 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george