Print this page

Ο Στοροζίλοφ στους φιλάθλους του ΟΦΗ: "Αγαπήστε το βόλει!"

14 Jun 2019 Written by

"Ο ΟΦΗ είναι ένα  μεγάλο και ιστορικό κλάμπ στην Ελλάδα. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι του, αγαπάνε πολύ το ποδόσφαιρο, αλλά πιστεύω ότι θα τους κάνουμε, να αγαπήσουν και το βόλει. Τους θέλουμε κοντά μας, για να κάνουμε μεγάλα πράγματα!».  Αυτά είναι μερικά απο τα λόγια της τελευταίας μεταγραφής του ΟΦΗ, του 33χρονου Ουκρανού πασαδόρου Ντμίτρι Στοροζίλοφ,ο οποίος  μίλησε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο ofierasitechnis.gr για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, την Ελληνική Volley League, αλλά και τον …κόσμο του ΟΦΗ.

Ο πολύπειρος Ουκρανός πασαδόρος, αρχηγός τη Εθνικής Ουκρανίας, έχει όπως λέει πάρει τις καλύτερες πληροφορίες για τον ΟΦΗ και το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Όπως ανέφερε «ο κόουτς Φιλίποφ, με τον οποίο έχω συνεργαστεί και είναι φίλος μου, μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΟΦΗ και την προσπάθεια που θέλει να κάνει. Επίσης μου μίλησε για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι δυνατό και ανταγωνιστικό. Αλλωστε ξέρω αρκετούς παίκτες, με τους οποίους έχω παίξει αντίπαλος με την Εθνική ομάδα».
Ειδικότερα για τον ΟΦΗ, ο Στοροζίλοφ, ανέφερε ότι «έχω δεί πολλά πράγματα στο ίντερνετ, από τη μέρα που ξεκινήσαμε τις συζητήσεις με τον ΟΦΗ. Είναι ένα μεγάλο και ιστορικό κλάμπ στην Ελλάδα, με πολλά αθλήματα. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ αγαπάνε πολύ το ποδόσφαιρο, αλλά πιστεύω ότι θα τους κάνουμε, να αγαπήσουν και το βόλει. Τους θέλουμε κοντά μας, για να κάνουμε μεγάλα πράγματα!»
Για τους στόχους του ΟΦΗ στην πρώτη του χρονιά στην Volley League, o Στοροζίλοφ, ανέφερε ότι «γνωρίζω ότι οι άνθρωποι της ομάδας, θέλουν να φτιάξουν ένα πολύ δυνατό σύνολο, το οποίο θα κάνει μια καλή πορεία. Μπορεί να είμαστε η έκπληξη του πρωταθλήματος!»
Ο Στοροζίλοφ, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Όπως λέει «η χώρα σας είναι υπέροχη και η Κρήτη, το ίδιο, είναι φανταστικό μέρος. Ερχομαι να βοηθήσω την ομάδα του ΟΦΗ, για να κάνει το καλύτερο. Είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου. Είναι μια νέα πρόκληση για μένα», τονίζει ο έμπειρος αθλητής, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Ουκρανίας, της Ρωσίας, του Καζακστάν, της Ισπανίας, της Πολωνίας, της Τουρκίας και αναμένεται να δώσει σημαντικές βοήθειες στην προσπάθεια του ΟΦΗ, στην πρώτη του χρονιά, στην μεγάλη κατηγορία, του Ελληνικού βόλει.
Ο Στοροζίλοφ, αναμένεται στο Ηράκλειο, περίπου στα μέσα του Αυγούστου και το μήνυμα του στον κόσμο του ΟΦΗ είναι «ελάτε στο γήπεδο και θα κάνουμε τα πάντα να σας κάνουμε χαρούμενους!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ομαδάρα χτίζει ο ΟΦΗ

Read 1707 times Last modified on Tuesday, 18 June 2019 14:23
Rate this item
(0 votes)

Latest from george