Print this page

Πήρε ...φόρα ο Πόρος!

11 Jun 2019 Written by

Με...φόρα έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του, για την συμμετοχή του, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στη νέα Γ' Εθνική, ο Πόρος. Μετά τις μεταγραφές των Μαραθιανού και Πίτσου, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον 23χρονο μέσο Ηρακλή Χρηστάκη και την παραμονή του Γιώργου Αποστολάκη στο τεχνικό τιμ.

Οι ανακοινώσεις της ομάδας:

Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ηρακλή Χρηστάκη για ένα ακόμη χρόνο. Ο 23χρονος μέσος που βρίσκονταν στο έμψυχο δυναμικό και την περσινή σεζόν έδωσε τα χέρια με το γενικό αρχηγό της ομάδας μας Αντώνη Τσαίνη και θα φοράει τη φανέλα του σωματείου και τη νέα περίοδο στην παρθενική παρουσία του στη Γ' Εθνική.

"Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Αποστολάκη ο οποίος παραμένει μέλος του προπονητικού τιμ και τη νέα περίοδο. Η επιθυμία και των δύο πλευρών να πορευτούμε μαζί και στη Γ' Εθνική έγινε πράξη μέσα σε ελάχιστο χρόνο και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό".

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: "ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η Γ' ΕΘΝΙΚΗ"

Τα πρώτα λόγια του βοηθού και στενού συνεργάτη του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη στον υπεύθυνο Τύπου του Α.Ο. Πόρου Τάσο Βαρδάκη, μετά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

-Γιώργο Αποστολάκη και τη νέα περίοδο θα βρίσκεσαι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ως στενός συνεργάτης του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη. Φάνηκε ότι ήταν προτεραιότητα για σένα να συνεχίσεις στον Α.Ο. Πόρου...

"Ναι φυσικά εφόσον η χρόνια μας και η συνεργασία μας ήταν άψογη με την ομάδα. Με τον κόουτς είχαμε άψογη συνεργασία, στέφθηκε με επιτυχία όλη η χρονιά, καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, να πετύχουμε τους στόχους μας και τώρα έχουμε μία νέα πρόκληση που είναι η Γ' Εθνική και ευελπιστώ να προσφέρω τα μέγιστα κι εγώ από τη μεριά μου όσο μπορώ ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να παραμείνει στην κατηγορία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα".

-Εκτός από την άψογη συνεργασία με τον κ. Τιτομιχελάκη υπήρχε και μία άψογη συνεργασία με τη διοίκηση. Έτσι δεν είναι;

"Σίγουρα. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να ανανεώσω και να μείνω στην ομάδα η οργάνωση που έχει το σωματείο, αυτά που παρέχει το Διοικητικό Συμβούλιο. Τα βήματα που κάνει μπροστά σου δίνουν
το βήμα ώστε να μπορέσει ο καθένας μας κι εμείς σαν προπονητικό τιμ να δείξουμε το έργο μας. Τους ευχαριστώ εκ των προτέρων γι' αυτή τη βοήθεια που μας δίνουν. Και να είναι σίγουροι ότι θα δώσουμε το 100% καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς ώστε να τους κάνουμε χαρούμενους γι' ακόμα μια φορά και να πετύχουμε το στόχο της ομάδας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα".

40 κιλά τρόφιμα και 60 κιλά λάδι από τον Α.Ο. Πόρου στους συνανθρώπους μας!

Εκτός από τα κατορθώματά τους μέσα στα γήπεδα οι πρωταθλητές της Α1 ΕΠΣΗ επιτελούν και σπουδαίο κοινωνικό έργο. Στον Α.Ο. Πόρου βρίσκονται έμπρακτα δίπλα στους συνανθρώπους μας και αυτό επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά το πρωί του περασμένου Σαββάτου (08/06), λίγες ώρες πριν τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αντιπροσωπεία του Α.Ο. Πόρου αποτελούμενη από τον υπεύθυνο Ακαδημιών Ζαχαρία Πανταλό και τον σύμβουλο Μιχάλη Μπαλούρδο, επισκέφθηκαν το Πνευματικό Κέντρο Ενορίας Αγίου Γεωργίου Πόρου και παρέδωσαν 140 κιλά τρόφιμα και 60 κιλά λάδι. Οι άνθρωποι της Ενορίας ευχαρίστησαν την αντιπροσωπεία των πρωταθλημάτων για την πράξη αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα και το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Read 541 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george