Print this page

Το νέο Big project του Big Mike και το project του ΟΦΗ

07 Jun 2019 Written by

Toυ Γιώργου Κορτσιδάκη

Πάνε πολύ καλά οι δουλειές του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μιχάλη Μπούση στο Σικάγο.

Τελευταίο του δημιούργημα, ένα ακόμη τεράστιο πολυκατάστημα, απο τα πολλά που έχει στην ευρύτερη περιοχή.

Το νέο απόκτημα του Μιχάλη Μπούση, καλωσορίζει με ανάρτηση του στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και ξάδελφος του Μπούση, Αντζελο Παλιβός, ο οποίος επέστρεψε στο Σικάγο.

"Big Mike' s Next Big project almost done" γράφει ο Παλυβός και συνοδεύει την αναφορά του με ένα VIDEO απο το μεγάλο πολυκατάστημα του Μιχάλη Μπούση.

Στον ΟΦΗ, κάνουν το...σταυρό τους, οι δουλειές του ομογενή επιχειρηματία, ο οποίος με τα χρήματα που βάζει επανέφερε  τον ΟΦΗ στην κανονικότητα και δίνει όραμα στους οπαδούς του, να πηγαίνουν καλά και η ενασχόληση του με τον ΟΦΗ να έχει μακρά διάρκεια.

Ο Μιχάλης Μπούσης, αφού ολοκλήρωσε το νέο πολυκατάστημα στο Σικάγο, ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι, προκειμένου να παρακολουθήσει απο κοντά την έναρξη του φιλόδοξου project του ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Αυτό αφορά, στην πλήρη αναδόμηση, του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, το οποίο χωροταξικά θα πάρει διαφορετική μορφή με βάση τα σχέδια που έχουν γίνει.

Θα γίνουν δομικές αλλαγές στα γήπεδα, αλλά και το κτιριακό συγκρότημα.

Οι μπουντόζες, αναμένεται να ανάψουν τις μηχανές, περίπου στα μέσα του Ιουνίου, προκειμενου οι εργασίες να προχωρήσουν γρήγορα και η ομάδα, να μπορεί να χρησιμοποιήσει τα γήπεδα, όταν ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, στα τέλη του Αυγούστου.

Το νέο Big project του Βig Mike

 

Read 2081 times Last modified on Friday, 14 June 2019 18:07
Rate this item
(0 votes)

Latest from george