Print this page

Αν δεν πέσει η υπογραφή, τίποτα δεν είναι δεδομένο

22 May 2019 Written by

Στην περίπτωση του Νίκου Παπαδόπουλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, επιβεβαιώθηκε αυτό που λένε, ότι αν δεν πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν είνα σίγουρο και δεδομένο.

Παρά την αρχική συμφωνία των δυο πλευρών, αλλά και την άφιξη του πρώην τεχνικού του ΟΦΗ, στα Γιάννινα, το προπονητικό κέντρο, τη συζήτηση με τους παίκτες και όλα τα υπόλοιπα, τελικά, η συμφωνία δεν επιτεύχθηκε!

Ο λόγος, έχει να κάνει με το ότι στο συμβόλαιο, που επρόκειτο να υπογράψουν οι δυο πλευρές, δεν υπήρχαν καταγεγραμμένα, αυτά που προφορικά είχαν συμφωνηθεί!

Ο Νίκος Παπαδόπουλος-και πολύ καλά έκανε- δεν ήθελε επουδενί να παρουσιαστεί επίσημα απο την διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, αν δεν είχε τακτοποιηθεί αυτή η εκκρεμότητα, η οποία τελικά, ήταν αρκετή για να "ραγίσει" το γυαλί και να χαλάσει η δουλειά.

Ο Παπαδόπουλος με τον μάνατζερ του, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, η επίσημη παρουσίαση ματαιώθηκε και ο ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωση, του επιβεβαίωσε το τέλος των συζητήσεων, με τον Παπαδόπουλο και ότι αναζητάει νέο προπονητή!

Οταν μια συνεργασία, ξεκινάει με τέτοια ζητήματα και διαφωνίες, είναι ξεκάθαρο, ότι θα είναιν προβληματική απο το ξεκίνημα της.

Αυτό, σκέφτηκε και ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος πήρε το καπελάκι του και έφυγε απο τα Γιάννινα, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί κατά καιρούς πολύ, απο συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν στις ομάδες που εργάστηκε, γιατί δεν ήταν γραπτές και έχει αποφασίσει, εδώ και μερικά χρόνια, ότι μέσα στο συμβόλαιο, πρέπει να μπαίνουν όλα που έχουν συμφωνηθεί, ώστε να είναι και αυτός κατοχυρωμένος.

Στην ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, επιβεβαιώνει το διαζύγιο, αλλά δεν εξηγεί, για πιο λόγο ο ΠΑΣ, δεν δέχθηκε να μπούν στο συμβόλαιο, αυτά που είχαν προφορικά συμφωνηθεί με το Νίκο Παπαδόπουλο, o οποίος λειτούργησε 100% επαγγελματικά.

Αν ο Νίκος Παπαδόπουλος, ήθελε να κάνει το...δύσκολο στον ΠΑΣ, δεν θα πήγαινε εκεί να δεί εγκαταστάσεις και να μιλήσει με τους παίκτες.

Ηθελε να γίνει η δουλειά, αλλά ο τρόπος που επέλεξε ο ΠΑΣ, δεν ήταν και ο πιο επαγγελματικός.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

''Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι δε θα προχωρήσει η συμφωνία με τον προπονητή κ.Παπαδόπουλο.

Ενώ και οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε αρχική συμφωνία και αφότου ο κ.Παπαδόπουλος ήρθε στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας, γνωρίστηκε και μίλησε με τους ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο team και λίγο πριν την παρουσίαση του στα ΜΜΕ, όπως και είχε προγραμματιστεί και από τις 2 πλευρές, εξέφρασε τη διαφωνία του με τη διατύπωση στους όρους του συμβολαίου με την ομάδα. Μετά από συζητήσεις με τον Πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη αλλά και τις αλλαγές που ζήτησε στη διατύπωση, αποφάσισε να αποχωρήσει από το Προπονητικό κέντρο της ομάδας, μαζί με το manager του, για τη Θεσσαλονίκη στις 14.30, έχοντας ήδη πάρει την απόφαση του να μην υπογράψει.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε από μέρους μας να ζητήσουμε συγνώμη από τους αντιπροσώπους των ΜΜΕ για την ταλαιπωρία, εν μέσω κιόλας εκλογικής εβδομάδας, αλλά και από τον κόσμο της ομάδας για την οποιαδήποτε σύγχυση δημιουργήθηκε στο θέμα του προπονητή.

Ήδη προχωράμε στην επόμενη κίνηση για την επόμενη μέρα της ομάδας για να ανακάμψει και να επιστρέψει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Νίκος ξέρει τη δουλειά και το έχει ξανακάνει

Read 1777 times Last modified on Friday, 24 May 2019 10:26
Rate this item
(0 votes)

Latest from george