Print this page

Ο Κυριάκος, η Φώφη και στη...μέση ο ΟΦΗ!

17 May 2019 Written by

Σε… μπελάδες έχει βάλει ο ΟΦΗ, με την παρουσία του την Κυριακή στα Χανιά, για το μπαράζ με τον Πλατανιά, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Φώφη Γεννηματά, καθώς οι δυο πολιτικοί αρχηγοί έχουν προγραμματίσει ομιλίες, την ίδια μέρα στα Χανιά.

Η Φώφη, θα βρίσκεται από την Κυριακή το πρωί στα Χανιά και θα κάνει περιοδεία στην πόλη, ενώ ο Μητσοτάκης, έχει προγραμματίσει κεντρική ομιλία στο Ενετικό λιμάνι την Κυριακή στις 7.30, σχεδόν δηλαδή, με την ώρα του αγώνα, Πλατανιάς-ΟΦΗ, που έχει προγραμματιστεί στις 7μμ στα Περβόλια.

Πληροφορίες από τα Χανιά, αναφέρουν ότι έπεσε και η πρόταση στο τραπέζι για αναβολή του αγώνα και μετάθεση του, σε άλλη ημερομηνία, ωστόσο επειδή οι ημερομηνίες πιέζουν καθώς έχουμε και τις εκλογές την επόμενη εβδομάδα, οι προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι, ήταν η αλλαγή ώρας του αγώνα, από τις 7μμ στις 4.30μμ και εν συνεχεία στις 9.30μμ τοι βράδυ, κάτι που τελικά επλέχθηκε.

Ετσι το μπαράζ θα είναι βραδινό και έτσι "βολεύτηκαν" οι πολιτικοί (κυρίως ο Μητσοτάκης), που έχει την προεκλογική συγκέντρωση στις 7.30μμ, οπότε δεν θα έχει απώλειες κόσμου.

Στα πολιτικά επιτελεία Φώφης και Κυργιάκου, επικράτησε πανικός, όταν έμαθαν ότι την ίδια μέρα που είχαν προγραμματίσει τις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις, θα γίνει το παιχνίδι Πλατανιάς-ΟΦΗ.

Ετσι, έστω και καθυστερημένα, επιχείρησαν να το αλλάξουν και τελικά το κατάφεραν, καθώς οι ομάδες δεν προέβαλαν αντίσταση.

 

Read 1861 times Last modified on Sunday, 19 May 2019 20:59
Rate this item
(0 votes)

Latest from george