Print this page

Καμίνι το Γεντί Κουλέ, για τη νίκη σωτηρίας που ψάχνει ο ΟΦΗ

20 Apr 2019 Written by

Ο ΟΦΗ δίνει την Κυριακή (21/4, 7μμ) στο Γεντί Κουλέ, ένα ακόμη μεγάλο τελικό σωτηρίας.

Υποδέχεται στο Γεντί Κουλέ , που θα είναι καμίνι και κατάμεστο απο κόσμο, τον Αστέρα Τρίπολης και έχει μεγάλη ευκαιρία, να τον κερδίσει και να πιάσει τη θέση της απευθείας σωτηρίας, στην κατάταξη, δυο στροφές πριν το φινάλε.

Ο Χάιμε Βέρα, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας, χωρίς τους Σακόρ, Μιχόγεβιτς, Βουό, Δεληγιαννίδη, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους, αλλά και τον τιμωρημένο Νέιρα.

Ο Ναμπί είναι αποστολή, αλλά έχει χάσει πολύ καιρό προπονήσεων.

Επιστρέφει ο Μεγιάδο.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Σωτηρίου, Στρέζος, Κυριακίδης, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Οικονόμου, Ντίνας, Βαζ, Σόουζα, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης, Μπράουν, Αργυρόπουλος, Μεγιάδο, Ναμπί, Κοροβέσης, Σάσι, Νάστος, Πέρσον.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον ΟΦΗ, είναι αυτή με τους Σωτηρίου, Μπράουν, Κοροβέση, Ποτουρίδη, Γιαννούλη, Νάστο, Μεγιάδο, Βαζ, Φερέιρα, Γιακουμάκη, Ναμπί (ή Κυριακίδη).

Ισις: "Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο"

Ο Αλεχάντρο Ίσις, αναφερόμενος στο παιχνίδι, τόνισε  στην κάμερα του ΟΦΗ TV ότι «σίγουρα είναι καλό το ότι νικήσαμε ειδικά σε δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια, όμως αυτό δε σημαίνει τίποτα. Έχουμε μιλήσει με τα παιδιά, τα ματς αυτά πέρασαν. Έχουμε μπροστά μας τον Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια τον Ατρόμητο».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει επιστροφές παικτών σε αυτό το ματς: «Είναι καλό για εμάς να μην έχουμε τέτοια προβλήματα. Πιστεύω ότι τα παιδιά είναι έτοιμα, ο καθένας γνωρίζει το ρόλο του αλλά και πόσο σπουδαίο είναι αυτό το παιχνίδι»

«Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο, χωρίς όμως φασαρία, να μας στηρίξει με τη φωνή του και να προστατεύσει την ομάδα, γιατί τώρα είμαστε πολύ καλά».

Καμίνι το γήπεδο

Το γήπεδο του ΟΦΗ θα είναι κατάμεστο, στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι συνεχίζεται κανονικά η προπώληση και των τελευταίων εναπομείναντων εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής (21/4, 19:00) με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Ό κόσμος του ΟΦΗ ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών στις εξέδρες του γηπέδου μας και όλα δείχνουν ότι είναι πλέον θέμα χρόνου η ανακοίνωση για ...sold out.

Για τον λόγο αυτό, ακόμα και σήμερα, Σάββατο 20/4, θα μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας τόσο ηλεκτρονικά (από το επίσημο σάιτ της ομάδας μας, αλλά και από την ιστοσελίδα της Ticketmaster), όσο και από το εκδοτήριο που υπάρχει στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης” (ως τις 20:30).

Έχουν μείνει λίγα εισιτήρια και ο κόσμος του ΟΦΗ που θέλει να παρακολουθήσει την αυριανή (21/4) αναμέτρηση θα πρέπει να κινηθεί άμεσα, αποφεύγοντας έτσι την οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

Τα φυσικά σημεία πώλησης είναι:

- Γραφείο ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”, επί της οδού Καντάνου (Σάββατο 20/4, ως τις 18:00. Κυριακή 21/4 από 10:00 ώς την έναρξη του αγώνα, μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων)

- Μπουτίκ ΟΦΗ, γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”, επί της οδού Ισαύρων (Σάββατο 20/4, από 18:00 ως τις 20:30).

- Καταστήματα Public πανελλαδικά. Στο Ηράκλειο, οδός Δαιδάλου 15 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 21:00, Σάββατο 09:00 – 20:00)

- Πρακτορείο ΟΠΑΠ "Περάκης", οδός Καπετάν Μανώλη Μπαντουβά 73, Ηράκλειο

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης είναι:

Θύρες 1, 4, 5, 6: 10 ευρώ

Θύρα 8: 15 ευρώ

Θύρες 2, 3: 20 ευρώ

Θύρες 7, 9: 25 ευρώ

Παιδικό εισιτήριο: 5 ευρώ (εκτός από τις θύρες 7 - 9, στις οποίες κοστίζει 10 ευρώ)

Για τηλεφωνική αγορά εισιτηρίων μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας καλέστε στο 210 8938111.

Υπενθυμίζεται ότι για την έκδοση τόσο του κανονικού όσο και του παιδικού εισιτηρίου είναι απαραίτητο το ΑΜΚΑ και ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας.

Παιδικό εισιτήριο δικαιούνται όσοι έχουν γεννηθεί από το 2006 κι έπειτα (μέχρι 12 ετών).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2810 – 254674 (καθημερινά 10:00 – 18:00)

Read 460 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george