Print this page

4 ερωτηματικά για ΟΦΗ ενόψει ΠΑΟ

12 Apr 2019 Written by

Ο ΟΦΗ κορυφώνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ (Κυριακή 14/4, 7μμ) και τα προβλήματα δεν λείπουν, για τον Χάιμε Βέρα. Ο Γιακουμάκης δεν ακολούθησε ούτε την Παρασκευή, το πρόγραμμα, όπως και οι Σακόρ, Παπάζογλου, Δεληγιαννίδης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται απο τραυματισμούς και προστίθενται στις απουσίες των τιμωρημένων Μιχόγεβιτς-Μεγιάδο.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απο την προπόνηση αναφέρει:

Με τον Γιώργο Γιακουμάκη να ακολουθεί και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας, που έγινε το πρωί της Παρασκευής (12/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. O Έλληνας επιθετικός ανέβασε ρυθμούς στο πρόγραμμά του και η συμμετοχή του στην αποστολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί οριστικά στην προπόνηση του Σαββάτου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις επιθετικής τακτικής. 

Ο Αντίλ Ναμπί ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, όπως και οι Έρικ Πέρσον, Γιάννης Δερμιτζάκης, ενώ ο Γιώργος Στρέζος συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε για μια ακόμη ημέρα ο Βαγιεμπά Σακόρ. 

Θεραπεία έκαναν οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Δημήτρης Κομεσίδης και Τάσος Παπάζογλου. Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς προπονήθηκε στο γυμναστήριο. 

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 14:45 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Read 554 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george