Print this page

Μπούσης υπέρ Παπαδόπουλου απο το Σικάγο!

13 Jan 2019 Written by

Ο ΟΦΗ είναι καζάνι που βράζει μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο, το οποίο τον κρατάει στις προβληματικές θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Μιχάλης Μπούσης, απο το Σικάγο, όπου βρίσκεται, έστειλε μήνυμα ενότητας, με ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα του στο instagram. 

Την ίδια ώρα που στο Γεντί Κουλέ, είχε ένταση και λαικά δικαστήρια μετά τη λήξη, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας συστήνει υπομονή, στον κόσμο της ομάδας και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή να μείνουν όλοι ενωμένοι.

Μάλιστα, σε μια σημαντική τοποθέτηση, τονίζει ότι εμπιστεύεται το τεχνικό τιμ και τους παίκτες, σε μια αναφορά με πολλά μηνύματα και για την υπόθεση του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος με δηλώσεις του, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά μετά τη λήξη.

Οπως αναφέρει στο μήνυμα του, ο Μιχάλης Μπούσης «πρέπει να είμαστε μαζί και ενωμένοι. Πρέπει να εμπιστευτούμε την διαδικασία και να είμαστε υπομονετικοί. Εμπιστεύομαι απόλυτα το τεχνικό τιμ και τους παίκτες και όλοι θα επικρατήσουμε στο τέλος. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να θέλουμε περισσότερο από το να κερδίζουμε όμως η επιτυχία δεν έρχεται εύκολα και πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Θέλω να σας δω να υποστηρίζετε την ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πάμε ΟΦΗ, πάμε Κρήτη».

H τοποθέτηση του Μιχάλη Μπούση, είναι ξεκάθαρη και μάλλο καθοριστική, σε ότι αφορά στο θέμα Παπαδόπουλου, με σαφή πρόθεση να ρίξει τους τόνους και η ομάδα να συνεχίσει ενωμένη.

Δείτε  την ανάρτηση του Μιχάλη Μπούση

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μια ακόμη αυτοκτονία του ΟΦΗ (VIDEO)

Ο διάλογος του Παπαδόπουλου με 50 φιλάθλους του ΟΦΗ

Λαικά δικαστήρια στο Γεντί Κουλέ

H καταιγίδα στο Γεντί Κουλέ και το τρέξιμο των φιλάθλων του ΟΦΗ στη θύρα 6

Το συγκλονιστικό πανό των φιλάθλων του ΟΦΗ

Eκτός αποστολής ο Κοιλιάρας

 

Read 1133 times Last modified on Wednesday, 16 January 2019 13:37
Rate this item
(0 votes)

Latest from george