Print this page

Στόχος η επιστρΟΦΗ στην Α' Εθνική

09 Jan 2019 Written by

Η επιστροφή του ΟΦΗ στην Α’ Εθνική γυναικών, είναι ο στόχος της ομάδας για το 2019, όπως τονίζει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Δημήτρης Χωματάς.
Ο ΟΦΗ έκλεισε το 2018 στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και θέλει να μείνει σε αυτήν μέχρι το τέλος, όπως επισημαίνει ο τεχνικός του ΟΦΗ.
«Αγωνιστικά πάμε πολύ καλά. Εχουμε 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και συνεχίζουμε. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις, να ανέβει η ομάδα στην Α’ Εθνική και αυτή τη φορά να σταθεροποιηθεί. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας» τονίζει.
Η τελευταία νίκη επί της ομάδας των Βριλισσίων, που φέρεται ο βασικός ανταγωνιστής του ΟΦΗ, ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας.
«Εχουμε την πιο έμπειρη ομάδα. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας» τονίζει ο Δημήτρη Χωματάς, ο οποίος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον επιχειρηματία Αντώνη Παπαδάκη, για την βοήθεια του καιν τη στήριξη του στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, στη φετινή χρονιά.

"Μας έχει βοηθήσει σημαντικά και τον ευχαριστούμε" τονίζει.

Ενώ για το επίπεδο της Β' Εθνικής, αναφέρει ότι "δεν είναι όπως αυτό της Α' Εθνικής, που αγωνιζόμασταν, αλλά είναι αρκετά καλό".

Πρώτο παιχνίδι του 2019 για τις γυναίκες του ΟΦΗ, αυτό με τις Νέες Δραπετσώνας εκτός έδρας, την Κυριακή (13/1, 3μμ).

Read 575 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george