Print this page

Μετράει επιστροφές ενόψει ΠΑΟ

06 Dec 2018 Written by

Ο Νίκος Παπαδόπουλος βλέπει παραμονές του αγώνα με τον Παναθηναικό, οι λύσεις του να αυξάνονται.

Βασικοί παίκτες, που ταλαιπωρήθηκαν απο τραυματισμούς, το προηγούμενο διάστημα, τίθενται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, για το παιχνίδι της Κυριακής (9/12, 5.15) στο Γεντί Κουλέ. Νέιρα, Ντίνας, Μεγιάδο,ακολουθούν το πρόγραμμα.

Ο Αραβίδης που ταλαιπωρείται απο γαστρεντερίτιδα, ο Κουτσιανικούλης, που έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο και ο Μπολάκης που έχει τεθεί νοκ-άουτ απο το παιχνίδι, τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Με τον Μιγκέλ Μεγιάδο να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο "Θ. Βαρδινογιάννης".

Θανάσης Ντίνας και Χουάν Νέιρα προπονήθηκαν για δεύτερη μέρα μαζί με τους συμπαίκτες τους και τέθηκαν έτσι στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.
Στην σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς αισθάνεται αδυναμία λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.

Ατομικό πρόγραμμα στο κλειστό γυμναστήριο ακολούθησε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη να τον ακολουθεί για προληπτικούς λόγους, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στον δικέφαλο.

Από την προπόνηση απουσίασε και ο Δημήτρης Κομεσίδης, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην μέση.

Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο, Πέμπτη (6/12), στις 11:00 το πρωί.

Read 566 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george