Ασχημα, ήταν τα μαντάτα για τον Εργοτέλη, σε ότι αφορά τον τραυματισμό του Γιακούμπου. Ο αμυντικός του Εργοτέλη έχει θλάση στο δικέφαλο και θα χάσει το ντέρμπι του Σαββάτου με την Κέρκυρα (3μμ). Το παιχνίδι θα γίνει στην Αλικαρνασό, λόγω εργασιών που γίνοντα στο Παγκρήτιο στάδιο.
Η επίσημη ενημέρωση του Εργοτέλη, αναφέρει:
Δυσάρεστα ήταν τελικά τα νέα που ήρθαν σήμερα από τον Yakubu.
Ο αμυντικός της ομάδας μας ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Ηρόδοτο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία όπου και έδειξε θλάση στο δικέφαλο γεγονός που θα τον κρατήσει για δυο περίπου εβδομάδες εκτός δράσης.
Όπως είναι φυσικό ο Yakubu δεν προπονήθηκε. Αντίθετα έκανε θεραπεία όπως και ο Μπουρσέλης με τον τελευταίο να ακολουθεί και ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Όσον αφορά την σημερινή προπόνηση που διεξήχθη στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου περιελάμβανε για τους παίκτες μας ιδιοδεκτικότητα και ασκήσεις κατοχής και προσανατολισμού.
Το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (8/12 – 15:00) κόντρα στην Κέρκυρα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος όπως επίσημα ενημέρωσε και η Football League θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέα Αλικαρνασσού καθώς όπως είναι γνωστό το Παγκρήτιο Στάδιο είναι κλειστό λόγω επανασποράς