Print this page

Η γκάφα της χρονιάς απο τερματοφύλακα στην Κρήτη! (VIDEO)

12 Nov 2018 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Δεν…υπάρχει η γκάφα που έκανε ο τερματοφύλακας του Αμπελακιακού Σαλαμίνας στο παιχνίδι με το Γιούχτα στις Αρχάνες (3-1) για τον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Ο τερματοφύλακας, νομίζοντας προφανώς ότι ο διαιτητής έχει δώσει οφσάιντ, έστησε τη μπάλα μπροστά του, για να εκτελέσει την παράβαση.
Ο «πονηρός» επιθετικός του Γιούχτα Ηλιόπουλος, που είχε αντίληψη της φάσης, πήρε την μπάλα και την έσπρωξε στα δίχτυα, με αποτέλεσμα το γκολ να μετρήσει κανονικά!
Οι παίκτες του Αμπελακιακού και ο τερματοφύλακας, διαμαρτυρήθηκαν, ωστόσο, το video δεν τους δικαιώνει, καθώς ούτε ο βοηθός είχε σηκώσει τη σημαία για οφσάιντ, ούτε ο διαιτητής είχε σφυρίξει και υποδείξει κάτι τέτοιο.
Ο τερματοφύλακας ίσως είχε μείνει με αυτήν την αντίληψη και απλά έστησε την μπάλα στο σημείο για να εκτελέσει την παράβαση, όμως είδε άναυδος, τον επιθετικό του Γιούχτα Ηλιόπουλο, απλά να παίρνει την μπάλα και να την σπρώχνει στα ανυπεράσπιστα δίχτυα, σε μια φάση που μπορεί να συμπεριληφθεί στις γκάφες της χρονιάς, από τους τερματοφύλακες των ελληνικών γηπέδων και όχι μόνο!
Δείτε στο 0.35 του VIDEO από το Crete2day την επίμαχη φάση, που θα συζητηθεί!
Είναι μια φάση που εμπεριέχει την αφέλεια και την έλλειψη συγκέντρωσης του τερματοφύλακα, αλλά και την εξυπνάδα του επιθετικού του Γιούχτα, ο οποίος αντιλήφθηκε γρήγορα το λάθος του αντιπάλου, επωφελήθηκε και πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του!
Ο Γιούχτας με τη νίκη αυτή σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση και οι ελπίδες του για άνοδο, παραμένουν ζωντανές σε ένα πραγματικά ανταγωνιστικό όμιλο.
Δείτε στο παρακάτω video τα καλύτερα στιγμιότυπα του θεαματικού αγώνα, που έγινε στις Αρχάνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γ' Εθνική: Σκαρφάλωσε δεύτερος ο Γιούχτας

Read 2398 times Last modified on Saturday, 17 November 2018 20:16
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media